Sibiu: Pompierii au salvat un căţel care a…

0
1

Pompierii de la punctul de lucru Dumbrăveni au intervenit pentru a salva un căţel de aproximativ trei luni se juca prin curte şi care a căzut în canalul săpat pentru o fântână, de circa 4 metri adâncime din localitatea Saroş pe Târnave.


„Astăzi vă împărtăşim o poveste emoţionantă despre devotamentul pompierilor de la Punctul de Lucru Dumbrăveni, care şi-au demonstrat încă o dată inima mare şi dorinţa de a salva vieţi, de data aceasta salvând un căţel care a ajuns într-o situaţie periculoasă. Totul s-a întâmplat aseară în localitatea Saroş pe Târnave, unde un căţel de aproximativ 3 luni se juca prin curte şi în aventura jocului a căzut în canalul săpat pentru o fântână. Căţelul neavând cum să iasă, a început să plângă şi să fie tot mai agitat”, arată postarea de duminică pe pagina de Facebook a ISU Sibiu.

Astfel, speriat pentru viaţa căţelului, stăpânul a alertat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, care au intervenit prompt pentru a salva micuţul necuvântător.

„Cu ajutorul echipamentelor speciale şi a experienţei lor, pompierii au lucrat din greu, având grijă să scoată căţelul în siguranţă, fără să-i cauzeze vreun rău. După minute tensionate şi eforturi susţinute, căţelul a fost în sfârşit ridicat din canal adânc de aproape 4 metri şi a fost readus în braţele recunoscătoare ale stăpânului său. Privirea recunoscătoare a animalului şi emoţiile pline de bucurie ale stăpânului au fost recompensa cea mai mare pentru aceste eforturi. Această poveste este un exemplu al dedicaţiei şi sacrificiului pe care pompierii noştri îl fac zilnic pentru a ne proteja pe noi şi pe cei dragi nouă. Ne amintesc că sunt acolo pentru a ne ajuta în cele mai dificile momente şi reuşesc să aducă zâmbete pe chipurile noastre chiar şi în cele mai întunecate zile. Plt. adj. Racoşi Mihai, Plt. maj. Boroş Levente, soldat Precup Paul, felicitări pentru această intervenţie promptă şi încheiată cu succes!”, mai indică sursa citată.

Foto: ISU Sibiu Facebook
Foto: ISU Sibiu Facebook
Foto: ISU Sibiu Facebook
Foto: ISU Sibiu Facebook

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here