Sibiu rămâne județul cu cea mai mare rată de infectare din România / Indicele de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori crește accelerat în București / Situația în fiecare județ – Coronavirus

25 de județe și Capitala continuă să aibă au o rată de infectare de peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, iar Sibiul își menține cel mai mare indice din România, chiar dacă în ultimele trei zile a scăzut sub 9. Al doilea județ cu cea mai mare rată de infectare rămâne Ilfov, unde indicele s-a menținut însă la 8,17. În București rata de infectare crește accelerat și a trecut de 6.

Conform datelor transmise duminică de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Sibiu, rata de infectare este în scădere de la o zi la alta și a ajuns duminică la 8,62, față de 8,82 sâmbătă.

Al doilea județ cu cea mai mare rată de infectare este Ilfov, unde indicele a rămas la același nivel de sâmbătă – 8,17. Urmează Cluj, cu un indice de 7,06, în scădere față de ziua precedentă, când a fost 7,19.

În Capitală, rata de infectare raportat la mia de locuitori crește de la o zi la alta și a ajuns la 6,13, față de 5,88 sâmbătă.

Situația în fiecare județ din țară:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *