Sindicatul Europol: O femeie s-a trezit în curtea casei cu un troller plin cu ţigări şi o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina – Esential

Sindicatul Europol afirmă că o femeie din localitatea suceveană Straja, aflată în apropierea graniţei cu Ucraina, a găsit în curtea casei un troller plin cu ţigări şi o dronă, ea anunţând autorităţile, potrivit News.ro.

“Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiaţi şi nici ruşii nu au anunţat că a început războiul, ci este un pachet burduşit cu ţigări. S-a întâmplat în această dimineaţă în localitatea de frontieră Straja din judeţul Suceava acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu ţigări şi o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina”, au scris, joi, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Femeia a anunţat autorităţile, sunând la 112.

“Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus. Contrabanda este un stil de viaţă pentru unii, iar pentru alţii o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut colegii noştri poliţişti de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei”, au arătat sindicaliştii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *