Skrill în cazinourile online – un serviciu de plată online rapid și sigur


Depozitele și retragerile de bani la cazinourile online reprezintă un subiect extrem de important pentru toți utilizatorii, în special pentru că vorbim de expunerea datelor sensibile în mediul online. În consecință, operatorii de jocuri de noroc online sunt obligați, atât de organismul de reglementare ONJN, cât și de competiția din industrie, să ofere jucătorilor o varietate de opțiuni de plată fiabile. Există zeci de operatori aprobați care folosesc portofele electronice ca una dintre soluții, de când s-a introdus Skrill România, iar aici găsiți mai multe informații despre Skrill metoda de plată la cazinourile online.

Skrill a fost fondată în 2001 ca Moneybookers și este reglementată de Autoritatea pentru servicii financiare (FSA) din Marea Britanie iar ulterior a fost cumpărată de Paysafe Group pentru 1,1 miliarde de euro. Fiind unul dintre cele mai sigure sisteme de plată online, Skrill a fost introdus și la platformele de jocuri online, unde jucătorii au posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani, în peste 40 de monede, fără să mai introducă datele sensibile de pe cardul de debit/ credit online.

Pentru a putea folosi aceasta metodă de plată, înainte de toate trebuie să deschideți un cont pe site-ul oficial, Skrill România, unde va trebui să furnizați date personale reale și un e-mail valid. Procesul este gratuit și extrem de ușor de realizat.

Următorul pas, pe care trebuie să-l facă utilizatorul, este finanțarea portofelului electronic Skrill. Dacă această tranzacție se face prin intermediul Transferului bancar Rapid, Trustly, Paysafe cash sau al unui card Maestro/ procesul este gratuit, fără taxe. Depozitele cu alte opțiuni bancare, cum sunt Bitcoin, Neteller, Visa, Maastercard, Paysafecard, au o taxă de 1%. Pentru tranzacțiile de retragere de bani în portofelul Skrill, prin intermediul Transferului bancar sau Switft se percepe o taxă de 5.50 €. Transferul de bani într-un alt cont internațional, prin intermediu portofelului Skrill este gratuit iar la transferul intern se percepe o taxă de până la 2%.

Cei mai mulți operatori de jocuri de noroc online nu percept nici o taxă la depunerea sau retragere cu Skrill, însă acest lucru trebuie verificat în prealabil, la termenii și condițiile cazinoului online. Noile legi de reglementare, impuse de ONJN, presupun o taxă de 2% pentru fiecare depunere, care de obicei este preluată de cazinou, însă nu la toți operatorii.

Skrill este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru jucători, deoarece oferă transferuri de bani rapide și sigure la un preț avantajos. Datele personale și financiare rămân nevăzute la această opțiune bancară, un surplus de siguranță, în special pentru jucătorii care au o activitate constantă pe astfel de site-uri .

Mulți văd această opțiune ca o modalitate perfectă de a fi mereu conștient de bugetul lor, deoarece extrasele tradiționale de cont bancare pot deveni atât de încurcate cu plățile obișnuite iar avantajul de a putea vedea raportul zilnic asupra la ce a ieșit sau eventual intrat în cont este enorm pentru un jucător responsabil. Mai mult decât atât, Skrill a dezvoltat aplicații pentru toate dispozitivele iOS și Android, unde tranzacțiile bancare sunt la fel de sigure și ușoare.

De cele mai multe ori, portofele electronice cum sunt Skrill, Neteller și Paysafecard, nu participă la ofertele operatorilor iar jucătorii nu vor beneficia de bonusurile de înscriere sau alte promoții. În schimb, Skrill și-a dezvoltat propriul lui program de beneficii pentru clienții fideli – programul VIP Skrill.  Pentru obținerea unui statut VIP, utilizatorul trebuie să treacă prin cele patru niveluri de statut VIP, ajustate pe un sfert de an. Cu cât nivelul este mai avansat, cu atât recompensele și beneficiile cresc.

Suma minimă care  trebuie tranzacționată într-un sfert de an, pentru a atinge statutul VIP 1, este de 6,0 Euro. Tranzacțiile nu sunt limitate și pot fi pentru orice fel de plată, achizitoarea de la magazinele online, Crypto valută, plata utilităților, transferuri în alt cont și mai multe. Avantajele pe care le obține un utilizator VIP sunt următoarele:

  • Taxe de tranzacție reduse
  • Transferul de pe Mastercard în portofelul electronic este gratuit
  • Tranzacțiile incorecte sau nereușite sunt întoarse integral, fără taxe
  • Limite de tranzacție mai mari
  • Cont cu multiple monede
  • Manager de cont personal

Găsirea unei opțiuni bancare online securizată și eficientă este prioritatea tuturor și nu numai utilizatorilor de jocuri de noroc online. Skrill oferă o serie de beneficii, în special dacă este utilizat în combinație cu un Mastercard preplătit, unde taxele sunt cele mai mici. Introducerea contului  pentru Cryto monede, cum sunt Bitcoin și Ethereum, pe platforma sa, nu a făcut decât să crească popularitatea acestei metode de plată în rândul jucătorilor, unde cazinourile online cu monede fiat sunt cea mai nou tendință din această industrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *