Societatea de producţie a lui Ben Affleck şi…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Donald Trump a folosit, într-un clip promoţional pentru campania următoarelor alegeri prezidenţiale din SUA, un monolog din filmul lui Ben Affleck cu Matt Damon, „Air”. Ambii actori condamnă această utilizare fără acordul lor.


Donald Trump, în plină campanie pentru următoarele alegeri prezidenţiale din Statele Unite, a folosit fără acord un fragment din filmul lui Ben Affleck, „Air”, despre istoria parteneriatului Nike cu Michael Jordan în anii 1980.

„Nu aveam cunoştinţă, nu consimţim şi nu aprobăm nicio înregistrare video sau audio din ‘Air’ care să fie reutilizată pentru campania lui Trump ca publicitate politică sau pentru orice altă utilizare”, a declarat un purtător de cuvânt al societăţii de producţie, după cum a scris pe Twitter jurnalistul Alex Thompson.

Fostul preşedinte al Statelor Unite a preluat astfel într-un clip promoţional pasaje din monologul lui Sonny Vaccaro (interpretat de Matt Damon), menite să-l convingă pe Michael Jordan să colaboreze cu Nike. Echipa lui Donald Trump a acoperit discursul cu fotografii ale parcursului său, din tinereţe până în prezent.

„Este o poveste americană şi de aceea americanii o vor adora”, spune vocea lui Matt Damon.

„Oamenii vor să te idolatrizeze. Şi nu doar puţin. Pentru că atunci când eşti bun şi nou, te iubesc. O să facem din tine ceva care nu există. Vei schimba lumea. Şi ştii ce? Odată ce te vor ridica în vârf, te vor dărâma”. 

Donald Trump este vizat de 37 de capete de acuzare, inclusiv pentru „reţinerea de informaţii referitoare la securitatea naţională” şi „obstrucţionarea justiţiei” în cazul arhivelor Casei Albe. De asemenea, el a fost găsit vinovat de agresiune sexuală de către tribunalul din New York în luna mai.

Mai mult, chiar dacă aceste acuzaţii sunt nefondate şi nu au fost niciodată dovedite, în ciuda multiplelor proceduri, fostul preşedinte şi susţinătorii săi consideră în continuare că i-au fost „furate” alegerile din 2020 şi că votul a fost „falsificat” de democraţi. De asemenea, ceea ce spune Matt Damon în „Air”: „O să fii atacat, trădat, demascat, umilit. Şi vei trece peste asta”, rezonează în mod deosebit în urechile susţinătorilor lui Trump.

Mulţi cântăreţi şi grupuri au protestat în ultimii ani împotriva folosirii muzicii lor la mitingurile politice de către echipa lui Donald Trump.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img