Şofer beat şi cu permisul suspendat, prins de poliţişti după o urmărire prin orașul Buzău

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un şofer care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi care avea permisul de conducere suspendat a fost prins, duminică dimineaţă, de poliţiştii din Buzău după o urmărire, relatează Agerpres.

Mașină de polițieFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Conform datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a observat un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă, iar poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia.

„La un moment dat, ajuns pe strada Caraiman, intersecţie cu strada Oltului, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un panou publicitar aflat în rond. Întrucât şoferul a încercat să fugă, poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia”, arată sursa citată.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Valea Râmnicului, care are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, şoferul a fost sancţionat contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 2.030 de lei.

(Foto articol: Vlad Ispas | Dreamstime.com)

spot_imgspot_img