Solutii high-tech pentru vila ta. Gadgeturi si dispozitive moderne pe care le poti instala

Visezi cu ochii deschisi la un smart home – casa inteligenta automata si controlata convenabil prin dispozitive mobile? Acest scenariu parea de neconceput pana acum cativa ani, dar, astazi, toate acestea sunt posibile, unele incredibil de accesibile si foarte usor de utilizat. Există multe produse inteligente pentru uz casnic, unele extrem de utile, altele, poate, mai degraba amuzante. Dar, cum te vei descurca in acest ocean de dispozitive hi-tech? Te ajutam noi, cu 7 propuneri, pentru a putea avea casa inteligenta perfecta: 

1. Smart speaker – difuzorul inteligent

In primul rand, daca-ti doresti sa ai o casa inteligenta, ar trebui sa ai un difuzor inteligent, datorita caruia poti controla, cu ajutorul vocii, toate produsele inteligente pe care le detii si le folosesti.

2. Termostatul inteligent

Simplu, minimalist, adaptabil oricarei incaperi, acest dispozitiv se autoprogrameaza in functie de necesitatile de incalzire a locuintei tale. Astfel, nu vei mai sta cu grija temperaturii optime din casa, ci, o vei putea controla convenabil, de pe propriul smartphone.

3. Becurile inteligente

Ai vrea sa poti stinge lumina fara sa te mai ridici din locul in care te-ai instalat, ori, poate, chiar sa nu mai intri deloc in camera? Sau poate vrei sa dai un aer boem casei prin nuante personalizate de lumini colorate? Ei bine, este posibil si acest lucru, prin intermediul becurilor inteligente, controlabile tot printr-o aplicatie speciala din telefonul mobil.   

4. Liftul personalizat

Este un accesoriu binevenit pentru familiile moderne care doresc libertate de miscare, indiferent ca vorbim de transportul rufelor, al persoanelor sau al celor aflati in scaunul cu rotile. De exemplu, un lift exterior pentru vila este o solutie eficienta energetic pentru cei care au nevoie de un mijloc suplimentar de acces intr-o constructie existenta. De asemenea, acest dispozitiv modern poate fi proiectat pentru uz inteligent, prin conectivitate la dispozitive de comanda.

5. Camerele video de supraveghere

O casa smart fara inregistrari video de securitate e ca o iesire in ploaie fara umbrela. De aceea, ai nevoie de protectie continua, iar aceste dispozitive sunt disponibile in variante pentru orice buget inteligent. Raman in legatura permanenta cu tine si iti vor transmite datele pe telefonul mobil sau pe oricare alt gadget utilizat drept telecomanda. 

6. Aspiratorul robot 

Una dintre inventiile de rasunet ale acestui secol, aspiratorul robot iti va permite sa ai casa mereu curata, fara sa mai fie nevoie sa intervii. O data conectat la wi-fi, il poti activa de la distanta si, apoi, lasa sa aspire pe traseul pe care i l-ai setat. Are autonomie de actiune si te va scuti de obositorul timp petrecut prin toate ungherele. Va fi de ajuns sa verifici dupa el si, astfel, vei iesi din nou in avantaj! 

7. Castronul inteligent pentru animalul de companie

Poate parea o gluma creata de cineva cu doua simturi la fel de ascutite: pragmatismul si umorul. Insa, realitatea tehnologica bate impresiile, caci acest dispozitiv este un smart dispenser care te va ajuta sa stabilesti hrana, ora de masa si cantitatea optima pentru a-ti indestula patrupedul iubit. Desigur, totul este controlabil direct din aplicatia special dezvoltata de producatori. 

Asadar, ai la dispozitie echipamente electronice inteligente care pot fi solutia ideala pentru automatizarea multora dintre activitatile casnice zilnice. Astfel, confortul high-tech a devenit unul dintre cele mai de incredere ajutoare in gestionarea celei mai importante resurse dintotdeauna: timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *