Sportivii paralimpici premiati la concursurile nationale de la Lugoj confirma si pe Litoral la Jocurile sportive AJCSPH pe plaja adaptate pentru persoanele cu dizabilitati si utilizatori de fotoliu rulant

Un magazin de narghilele este un magazin, fie fizic, fie online, care vinde produse si accesorii pentru fumatul de narghilea. Fumatul de shisha, care predomina in Orientul Indepartat si Orientul Mijlociu, implica arderea tutunului, si inhalarea fumului printr-un furtun lung. Exista foarte multe modele de narghilea si accesorii, insa nu toate sunt de calitate. O narghilea egipteana este realizata din materiale rezistente si lucrata manual, astfel incat sa imbine traditionalul cu modernul, si sa ofere cea mai buna experienta de fumat.

Magazin de narghilea

In ziua de astazi exista foarte multe magazine online si baruri de narghilea, care pun la dispozitia clientilor modele variate de shisha, accesorii si carbuni. Un magazin de narghilea trebuie sa contina, cel putin, urmatoarele articole:

  • narghilea completa
  • adaptor pentru furtun secundar
  • creuzet
  • sticla
  • furtun
  • mustiuc
  • aparatoare de vant
  • carbuni

Narghilelele sunt de mai multe feluri si dimensiuni: narghilea simpla, narghilea cu mai multe furtunuri, narghilea profesionala, narghilea moderna sau clasica, narghilele cu dimensiuni de 55 de cm, 86 de cm, 90 de cm, etc. Narghilelele profesionale, realizate in Egipt, sunt de ce mai buna calitate deoarece acestea sunt lucrate manual cu o deosebita atentie la detalii, si sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate superioara. Ce model de narghilea achizitionezi depinde de preferintele si nevoile tale. Daca planuiesti sa transporti narghileaua atunci cand mergi la petreceri, evenimente si intalniri cu prietenii, indicat este sa alegi o narghilea de dimensiuni mai mici. In plus, narghilele mici sunt usor de depozitat si folosit, pentru ca nu mai necesita dezasamblare. Daca narghileaua va avea un loc al ei, si nu planuiesti sa te deplasezi cu ea, atunci este recomandat sa alegi o dimensiune mai mare, mai ales in cazul in care o vei imparti des cu prietenii.

Accesorii pentru narghilea

In ceea ce priveste achizitia de accesorii pentru narghilea din magazinele online, trebuie sa te uiti dupa creuzet din argila, carbuni de cocos pentru ca sunt 100% organici si naturali realizati coaja de nuca de cocos comprimata, mustiucuri pentru ca nu este indicat sa imparti furtunul cu altcineva fara a pune o protectie pe capatul acestuia, aparatoare de vant, si eventual, daca ai intentia sa organizezi sesiuni de fumat shisha alaturi de prieteni si familie, un adaptor pentru furtun secundar.

Fie ca esti incepator, fie ca esti experimentat in ceea ce priveste fumatul de shisha, poti gasi cu usurinta in magazinele online tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de aceasta experienta. De la narghilea moderna cu vas din sticla colorat, pana la narghilea clasica pictata cu modele unice, cu siguranta vei gasi modelul perfect pentru tine. In plus, poti profita de ofertele cu transport gratuit ale magazinelor online de narghilele, si sa primesti produsele rapid chiar la tine acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *