Statele Unite: Un bărbat a murit în propria capcană pe care o montase ca să se apere de hoți – International

Un bărbat de 65 de ani din statul american Maine a murit împușcat de Ziua Recunoștinței, din cauza propriei capcane. Ronald Cyr montase un dispozitiv pentru a-și proteja locuința de intruși, potrivit The Independent.

Bărbatul a reușit să formeze numărul de urgență 911 și le-a spus operatorilor că a fost împușcat, joi seară, pe proprietatea sa din orașul Van Buren, Maine.

Poliția și paramedicii s-au luptat să-i salveze viața, însă, din nefericire, bărbatul a decedat din cauza rănilor. A fost nevoie și de intervenția echipei de pirotehniști, asta după ce oamenii legii au descoperit o serie de dispozitive necunoscute pe proprietatea lui Cyr.

Departamentul de poliție din Van Buren a declarat că din ancheta lor rezultă că bărbatul și-a pierdut viața ca urmare a descărcării unuia dintre dispozivitele pe care acesta le folosea pentru a-și proteja locuința.

„Ofițerii au descoperit că ușa din față a reședinței a fost echipată cu un dispozitiv conceput pentru a trage cu un pistol în cazul în care cineva încearca să intre pe ușă”, potrivit unei postări a departamentului de poliție.

În Statele Unite se întâmplă în mod frecvent accidente din cauza armelor. La începutul lunii octombrie un bărbat de 61 de ani din Florida și-a împușcat mortal ginerele care venise special din Norvegia pentru a-i face o surpriză de ziua sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *