Stiai ca exista o pudra magica prin care iti poti reface podoaba capilara? Ce trebuie sa stii despre ea?

rezultate toppik

Daca parul a inceput sa iti paraseasca scalpul, optiunile pe care le ai sunt urmatoarele:

 • Iti asumi pierderea si accepti locurile cu chelie;
 • Alegi sa faci tratamente pentru refacerea firelor de par. Poti apela la implant, minoxidil sau diverse alte solutii;
 • Cauti o pudra pentru mascarea cheliei .

Desi nu iti readuce firele de par pierdute inapoi, ultima solutie este cea mai rapida si mai eficienta din punct de vedere estetic. Toppik este o astfel de pudra pentru mascarea cheliei si de-a lungul timpului a reusit sa isi convinga utilizatorii ca merita toata atentia.

Ce este Toppik si ce trebuie sa stii despre acest produs?

Toppik este o pudra formata din nanofibre colorate, care se lipesc de par si creeaza senzatia de volum. Prin simpla pulverizare a acestor fibre pe zonele in care exista probleme se poate obtine o podoaba capilara bogata si foarte placuta din punct de vedere estetic.

Functionarea produsului este simpla: nanofibrele din keratina sunt incarcate electrostatic invers decat parul uman, in asa fel incat se lipesc instant de firul de par. Avantajele majore pe care le ofera sunt numeroase:

 • Aspectul va fi unul natural. Nimeni nu isi va da seama ca pe firul de par a fost aplicat Toppik;
 • Rezistenta nanofibrelor pe par este mare. Acestea pot sta fara probleme chiar si cateva zile, fara a fi afectate de ploaie, vant sau alti factori;
 • Impactul estetic este unul impresionant.

Pudra poate fi achizitionata in 9 culori diferite care pot fi amestecate intre ele, pentru a se obtine nuanta de par a celui care o foloseste.

Inainte de a folosi aceasta pudra este bine sa stii cateva lucruri:

 1. Toppik nu ajuta la cresterea parului, ci este doar o varianta de cosmetizare si de imbunatatire a aspectului;
 2. Pudra este naturala si nu contine substante periculoase. In compozitia ei se regasesc Keratina, Silica, Clorura de amoniu, Fenoxietanol sau Clorfenezina, substante ce pot fi folosite fara niciun pericol;
 3. Este un produs destinat oricarei persoane care are probleme cu pierderea parului;
 4. Poti folosi Toppik chiar si atunci cand folosesti diverse alte solutii pentru regenerarea parului;
 5. Pentru a folosi acest produs trebuie sa ai macar cateva fire de par. nu poate acoperi zonele in care nu exista niciun fir de par, insa poate oferi volum in zonele in care exista cateva fire.

Chelia poate sa aiba un impact psihologic major asupra unui numar mare de oameni. Desi exista solutii eficiente impotriva cheliei, niciuna nu este rapida exceptand Toppik, care in doar cateva secunde iti poate reda imaginea pe care o aveai doar atunci cand aveai toate firele de par la locul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *