Sticle de Apa din Cupru – Ramis

sticle cupru

Apa nesigură din punct de vedere microbian este încă o preocupare majoră în majoritatea țărilor în curs de dezvoltare. Deși există multe metode de purificare a apei, acestea sunt scumpe și nu pot beneficia mulți oameni, în special în zonele rurale. Ayurveda (o practică de medicina alternativa veche de 5.000 de ani cu rădăcinile în India antica este  bazat pe un set de convingeri minte-corp.

Astfel, dezechilibrul sau stresul din conștiința individului este considerat a fi cauza bolilor; tratamentul ayurvedic are drept scop restabilirea echilibrului sistemului minte-corp ) recomandă utilizarea cuprului pentru depozitarea apei potabile. Depozitarea apei în ghivece de cupru  se regăsește în textele antice din Ayurveda pentru purificarea apei.

Cuprul este un mineral dinamic, antiinfecţios, antiviral, antiinflamator. Organismul îl mobilizează în cazuri de agresiuni microbiene în infecţii. Cuprul este un element indispensabil vieții.

Cuprul este un mineral esențial, pe care organismul îl încorporează în enzime. Aceste enzime joacă un rol în reglarea metabolismului fierului, formarea țesutului conjunctiv, producția de energie la nivel celular, producția de melanină (pigmentul care produce culoarea pielii) și funcția sistemului nervos.        

Cuprul ajută organismul să utilizeze fierul din sânge, reducând acțiunile radicalilor liberi asupra țesuturilor. Consumarea alimentelor ce conțin cupru poate preveni anumite boli sau deficiențe (SIDA, leucemia, osteoporoza, ulceru stomacal, alergii) Împreună cu fierul, cuprul ajută la sinteza celulelor roșii din sânge.

Apa este un element esenţial, care susţine viaţa pe această planetă. 70% din corpul uman este format din apă şi aceasta trebuie să ajungă în organism prin cele mai bune surse. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au stocat apă în recipiente de cupru. Scopul a fost acela de a proteja apa potabilă, însă sunt şi alte avantaje pe care gama noastră de sticle din cuprule oferă.

Venim in intampinarea clientilor nostri din dorinta de a promova potentialul sanatos asupra organismului uman. Consumati apa stocata in Sticle cupru Ramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *