Studiul independent Consumer Choice Award a ales Domino’s Pizza drept cel mai bun lanț de pizza în 2020

Între 10 și 20 februarie 2021, pe baza a 1478 de interviuri reprezentative pentru grupuri țintă de bărbați și femei din România, cei de la compania de cercetare PKZ au ales Domino’s Pizza drept cel mai bun lanț de Pizza din România în 2020.

Studiul independent realizat de către cei de la PKZ se numește Consumer Choice Award și măsoară nivelul de satisfacție și acceptabilitate pe care brandurile din diverse domenii îl generează în rândul consumatorilor.

Cu un scor global foarte bun, Domino’s Pizza România a primit confirmarea că merge în direcția corectă

Cei 1478 de intervievați au fost împărțiți în grupuri țintă cheie, în funcție de vârstă sau sex:

  • În funcție de sex: 45% au fost bărbați și 55% femei;

  • În funcție de vârstă: 41% au avut vârste între 18 și 30 de ani, 43% vârste între 30 și 50 de ani și 16% între 50 și 65 de ani.

Scorul global obținut de Domino’s Pizza România în clasamentul întocmit de Consumer Choice a fost de 7,23, cel mai mare în comparație cu scorurile obținute de alte lanțuri de pizzerii.

Reprezentanții lanțului au declarat că primesc cu încântare și cu bucurie premiul care le confirmă faptul că publicul apreciază produsele pe care le comercializează și serviciile pe care le oferă.

Premiile Consumer Choice, decernate anual în Portugalia, Polonia, Spania și România

Consumer Choice analizează an de an mai multe piețe din aceste țări, acoperind industrii diverse : produse de mobilier, echipamente, comerț, servicii, etc. Studiile pe care compania PKZ le face în fiecare an contribuie la eficientizarea serviciilor și la obținerea unor piețe cu concurență constructivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *