SUA: Convenţia Republicană onorează imigranţii cu înaltă calificare profesională – International

Partidul Republican, care sub preşedintele Donald Trump a adoptat o linie dură în ceea ce priveşte imigraţia, a acordat importanţă subiectului în cea de-a doua zi a Convenţiei Naţionale a partidului, inclusiv prin prezentarea unei înregistrări video a unei ceremonii de naturalizare a cinci noi cetăţeni americani la care a participat liderul de la Casa Albă, transmite miercuri dpa, citată de Agerpres. Donald Trump a declarat că este “o onoare să fiu preşedintele vostru” şi a enumerat lista realizărilor fiecărei persoane care a primit cetăţenia.

Preşedintele a făcut o glumă pe seama unei noi imigrante din Liban, cu studii de psihologie: “Cu alte cuvinte, poate să mă citească”.

Preşedintele Donald Trump a lăudat diversitatea culturală a persoanelor, care provin din diferite părţi ale lumii – Asia, Africa, America Latină şi Orientul Mijlociu – , acţiune care a urmărit să arate sprijinul acordat de administraţia republicană imigranţilor cu înaltă calificare profesională.

Clipul a fost redat după intervenţia adjunctei guvernatorului statului Florida, Jeanette Nunez, care a povestit fuga familiei sale din Cuba după revoluţia comunistă. “Să ne alăturăm preşedintelui nostru în jurământul pe care îl face că America nu va fi niciodată o ţară socialistă”, a afirmat Nunez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *