Sursa reglabila 0-30v 10a – instrument cheie pentru proiecte de succes


Scoala traditionala in formatul actual nu este tocmai atractiva pentru multi dintre elevii care doresc sa se bucure de mai multa practica. Cum solutiile oferite de sistemul educational sunt limitate multi dintre parinti isi indruma copii, de la varste tot mai mici catre activitati extrascolare mai captivante si totodata mai utile. 

Electronica este una dintre ariile care atrage tot mai multi dintre elevi pasionati de lucruri practice, asa ca locurile in aceste cercuri sunt destul de limitate. Instrumentele necesare pentru desfasurarea activitatilor sunt relativ simplu de achizitionat. Surubelnita, clestele de taiat, clestele de lipit si sursa reglabila 0-30v 10a sunt cateva dintre instrumentele care nu trebuie sa lipseasca celor care doresc experimenteze si sa isi organizeze propriul laborator acasa.

Sursa reglabila 0-30v 10a 

Aceasta piesa este indispensabila elevilor si tinerilor care si-au propus sa descopere tainele electronicii. Practic instrumentul creste siguranta utilizatorului, minimizand accidentarile prin electrocutare. Sursa trebuie alimentata la reteaua electrica de curent continuu care genereaza tensiune de  220 V, functia acesteia este de a regla tensiunea pana la 30V fapt ce face ca derularea experimentelor fie sigura pentru utilizator. 

Un alt avantaj al acestui instrument este ca are eficiente ridicata in masurarea si reglarea tensiunii de intrare, respectiv de iesire. Acest aparat are proprietatea de a genera tensiune cu valori cuprinse intre 0.8 V si 29 V, deci poate fi utilizata in deplina siguranta pentru o gama variata de proiecte si experimente. 

Dispozitivul este unul versatil si datorita solutiilor de reglaj cu care vine. Tensiunea generata de sursa reglabila 0-30V 10A  poate fi ajustata cu ajutorul unui potentiometru. Este gandita inteligent, extrem de compacta si vine protejata de cusca metalica care impiedica magnetizarea. 

Aplicabilitatea acesteia este extinsa. Poate fi utilizata cu succes in laboratoare electronice specializate, dar si in cele scolare, sunt instrumente esentiale pentru desfasurarea activitatilor extrascolare destinate elevilor pasionati de electronica, fizica si robotica. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *