Te-ai mutat în casă nouă? Iată PATRU motive pentru care să alegi o asigurare facultativă pentru locuința ta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

De ce le mai multe ori, o casă poate însemna griji în plus și responsabilitate. Mutatul într-o casă nouă implică mai multe costuri. Pe lângă cele lunare aferente gospodăriei și facturi, trebuie să te gândești și la siguranța ta, dar și la cea a bunurilor tale. Iar, dacă îți dorești ca tu să fii sigur că totul este în regulă și te simți în siguranță, atunci există o soluție, și anume asigurarea facultativă pentru casa ta.

Iată câteva motive pentru care ai putea alege o asigurare facultativă pentru casa ta:

  • Există mai multe motive pentru care ai putea alege un asemenea serviciu pentru locuința ta. În primul rând, unul dintre motivele centrale reprezintă protejarea propriilor bunuri. Prin intermediul acestei metode suplimentare de protecție, tu vei putea să îți asiguri locuința, în cazul producerii unor incidente, precum incendii, catastrofe naturale, furt, dar și pentru infiltrații sau inundația de la apa de conductă sau fenomene atmosferice. În acest mod, dacă optezi pentru asigurarea casei, poți alege dintre cele trei pachete pe care Asirom.ro le oferă. Ai ocazia să alegi dintre un pachet de bază, complet sau extins.
  • De asemenea, alegând unul dintre pachetele respective, vei putea să îți asiguri bunurile personale. Fie că este vorba despre obiecte de mobilier, fie că este vorba despre electrocasnicele pe care le deții, toate acestea vor fi asigurate. Nu uita că îți poți asigura și bunurile de valoare, dar și pe cele ale copiilor, în condițiile în care sunt distruse în urma producerii unor evenimente neașteptate. În plus, trebuie să știi faptul că este o asigurare a casei flexibilă, ceea ce înseamnă că va include atât imobilul, cât și celelalte construcții din jurul imobilului care îți aparțin.
  • Pe lângă bunurile personale și ale celor dragi, pot fi asigurate și bunurile vizitatorilor tăi. De exemplu, cu ajutorul unei asigurări facultative, în condițiile în care s-ar produce un eveniment în urma căruia să fie distruse anumite bunuri, atunci și prietenii tăi pot fi asigurați, pentru că se află sub acoperișul tău.
  • Un alt motiv pentru care să alegi acest serviciu este reprezentat de faptul că poți beneficia de o asigurare pentru costurile urgente. În acest sens, în condițiile în care nu ai posibilitatea de a rămâne în propria ta casă, după ce s-a produs un incident grav, atunci asigurarea respectivă te poate ajuta la acoperirea unor costuri de trai temporar.

Pe lângă toate aceste avantaje pe care le poate oferi asigurarea pentru locuința ta, nu uita că ai putea opta și pentru răspunderea civilă a familiei. Cu alte cuvinte, pe lângă membrii familiei, și celelalte persoane care ajută în gospodărie pot fi asigurate (de exemplu, bona copiilor). În plus, dacă ești răspunzător pentru incidentul accidental produs în casa ta, precum și în cazul rănirii unei persoane, prin intermediul asigurării vei putea primi ajutor pentru plata cheltuielilor de reparație, dar și pentru taxele legale și facturile medicale. Astfel, dacă te-ai mutat în casă nouă și dorești să te simți în siguranță și să ai un confort psihic, poți opta pentru o asemenea asigurare.

Sursă foto: Pexels.com

spot_imgspot_img