Tendinte moda primavara 2020

Florile brodate invadeaza totul, albul este din nou un clasic inevitabil, volanele adauga miscare siluetei si galbenul lamaie creaza un aspect unic.

Tendintele pentru anul 2020, conform designerilor importanti de la haineintrend.com, se bazeaza pe doua principii:

Tesaturi organice: designerii au inceput sa aleaga sa foloseasca materii prime, de exemplu, tesaturi care sunt realizate din fibre naturale, cum ar fi bumbac, in, canepa, iuta, in scopul de a oferi un confort mai mare purtatorului.

Culori si imprimeuri indraznete: exista un institut dedicat pentru a anticipa tendintele de primavara-vara 2020, pentru care prezinta o paleta de culori ca mostra a ceea ce vom vedea in sezonul urmator.

Lime

Nuanta Lime din 2020 promite sa lumineze sezonul cald cu toata puterea. In gama sa larga, de la pastel romantic pana la cea mai indrazneata nuanta, bluze colorante, rochii maxi, pantaloni si accesorii.

Flori

Cea mai mare tendinta de primavara, un imprimeu la moda care infecteaza piesele casual cu feminitate. In patch-uri, brodate sau pur si simplu imprimate, le vedem in orice moment pe jachete, pantaloni scurti, denim si bomber.

Dungi

Nu totul este monocrom, imprimeurile vor domni, de asemenea. Clasicul atemporal este contopit cu piese usoare cum ar fi inul. Un aspect elegant si rafinat care adopta versiuni largi.

Mare

Culori vibrante, printuri care se refera la mare, plaja si culoare nu pot lipsi din sezonul fierbinte. Rochii, blazere, bluze, fuste fac parte din propunere.

Pasteluri

Bloc de culoare – asa cum le prezinta icoanele de moda – vor fi, fara indoiala, inevitabile. Normele indica respectarea unei palete romantice, albastru, galben si roz.

Alb

Un must-have pentru vara. Un clasic care se desfasoara si in timpul iernii, dar are un punct culminant la sosirea zilelor insorite si temperaturilor ridicate. Timpul perfect pentru a-l incorpora in dulapul feminin. Se imbina cu toate tonurile si este doar o chestiune de inovatie.

Metalic

Romantismul se opune mult mai mult stilului metalic, un contrast care castiga prezenta. Noua textura este o renastere a anilor 90, nu face diferente intre modele si ocazii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *