Tips&tricks: care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le stii despre pardoselile poliuretanice? Care sunt avantajele pe care ti le ofera?

Dispui de un spatiu pe care vrei sa-l amenajezi pentru a deschide un magazin? Descopera de ce este recomandat sa alegi pardoseli poliuretanice si care sunt beneficiile pe care le poti obtine astfel, in loc sa te orientezi catre parchetul laminat ori catre gresie, asa cum probabil ai fi fost tentat sa faci la inceput.

Gama de produse pe care o ai la dispozitie in prezent este mult mai diversa decat era odinioara, motiv pentru care trebuie sa-ti extinzi viziunea si sa incerci si alte tipuri de pardoseli, in afara de cele clasice!

Pardoseli poliuretanice – din ce sunt realizate?

Pentru a intelege foarte bine ce sunt pardoselile poliuretanice, trebuie stii despre ele ca sunt realizate dintr-un compus chimic utilizat in general pentru producerea produselor din plastic. Mai exact, pardoseala pe care o vei obtine va fi una rezistenta, de care te vei putea bucura mult timp. Ea este turnata in mai multe straturi, care se lasa individual foarte bine la uscat, in functie de nivelul densitatii de care ai nevoie.

Durata de viata

Daca pardoselile din lemn ajung la un moment dat sa se umfle ori sa cedeze, cele din poliuretan sunt excelente pentru o perioada indelungata. De exemplu, trebuie sa stii ca poliuretanul rezista foarte bine chiar si pana la 50 de ani, neavand nevoie de o intretinere speciala. Aplicata corect, pardoseala poliuretanica te scuteste de foarte multe costuri in timp: tot ce trebuie sa faci este sa fii atent la modul in care este aplicata!

Un aspect unitar

Un alt avantaj al pardoselilor poliuretanice este acela ca ele te ajuta sa obtii un aspect unitar in spatiul de care dispui, intrucat, de exemplu nu trebuie sa folosesti praguri. Pardoseala nu se imbina, ci se aplica peste tot acolo unde ai nevoie, in comparatie cu placile de gresie, intre care trebuie aplicat kit cu foarte multa grija. Mai mult, poti alege culoarea potrivita in functie de modul in care vei folosi spatiul pe care il ai. Pardoselile pot fi simple, albe sau pot fi colorate si cu o tenta de sclipici, daca iti doresti ca magazinul tau sa fie unul mai deosebit!

Pardoselile poliuretanice suporta greutati foarte mari

Pe lista beneficiilor de care mai ai parte atunci cand te orientezi catre pardoseala poliuretanica se numara si faptul ca poti aplica pe ea oricata greutate ai nevoie! De exemplu, poti inclusiv sa parchezi autoturisme pe o astfel de podea, fara ca in timp sa apara fisuri la nivelul suprafetei. Mai mult, poliuretanul este excelent pentru locurile cu un trafic intens, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji: in magazinul tau pot intra simultan cat mai multi clienti!

Poti utiliza pardoseala poliuretanica atat in interior, cat si inexterior

Datorita materialelor din care este realizata, pardoseala poliuretanica poate fi aplicata atat in interior, cat si in exterior, intrucat rezista foarte bine la temperaturi extreme. Daca vrei ca langa magazinul tau sa amenajezi un spatiu de relaxare in aer liber pentru clientii tai, poti face acest lucru fara probleme!

Daca alegi sa te indrepti catre pardoseli poliuretanice, nu uita sa colaborezi cu o echipa specializata, care se poate ocupa de aplicarea corecta a tuturor straturilor. O astfel de lucrare nu dureaza mai mult de cateva zile!

Pardoseliindustriale.ro vine in ajutor si cu alte sfaturi interesante, dar si cu produse de calitate, pe care le poti folosi cu incredere pe termen lung!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *