TOP 3 sfaturi pentru un eveniment de vara impecabil: organizeaza petrecerea perfecta

 O petrecere perfecta nu inseamna batai de cap si stres, ci poate fi o experienta de neuitat, atunci cand respecti toti pasii necesari pentru o organizare impecabila, dar si atunci cand nu te temi de micile erori. Desigur, in orice fel de activitate, micile greseli vor aparea, insa este important sa le faci fata fara tensiuni, ci cu calm pentru a gasi solutiile potrivite. Daca iti doresti sa organizezi unul sau mai multe evenimente vara aceasta, am pregatit pentru tine cateva sfaturi care sa iti asigure o petrecere ca la carte:

 Descopera 3 sfaturi utile pentru un eveniment de vara impecabil

  1. Alege corect data si locatia

 Planul unui eveniment trebuie sa porneasca de la tipul de eveniment, data la care acesta va avea loc si locatia. Locatia este esentiala pentru ca totul sa iasa ca la carte, dar la fel este si alegerea datei. In cazul datei, iti vei dori sa alegi o perioada ceva mai larga pentru a avea mai multa flexibilitate atunci cand discuti cu managerii locatiilor. Spre exemplu, daca vrei un eveniment in iunie, alege o fereastra de cateva zile, cum ar fi 14-18 iunie. In cazul in care vrei un event de weekend, ofera ca fereastra zilele de vineri, sambata si duminica din perioada dorita. Mai apoi, alcatuieste o lista cu caracteristicile pe care vrei sa le aiba locatia ta. Poate vrei o gradina de vara cu capacitate de 100 de persoane, care sa aiba un iaz, un lac sau o apa curgatoare in apropiere sau poate iti doresti un restaurant elegant, aflat in inima orasului cu terasa incapatoare. Trece pe hartie tot ce este important pentru tine, iar mai apoi alcatuieste un Top 5 al localurilor ce indeplinesc conditiile.
Alege meniuri versatile

 Ce inseamna un meniu versatil sau flexibil? Inseamna sa oferi mai multe alternative alimentare in locul unui meniu fix. In ziua de astazi, exista o multime de preferinte alimentare. Poate vei avea invitati ce tin un regim anume, invitati vegani sau invitati vegetarieni. Iti vei dori sa le oferi fiecaruia optiunea de a se bucura de o gustare, asa ca incearca sa discuti cu bucatarul sau managerul despre cum poti face meniul cat mai flexibil.

  1. Nu uita de detalii

 Detaliile te pot ajuta sa ai evenimentul perfect. Nu uita sa te ocupi de partea de servicii foto si video, pentru ca tu si invitatii tai sa aveti cele mai frumoase amintiri de la eveniment, dar nu uita nici de organizarea meselor, a barurilor si a decoratiunilor. O platformă cum este Tulipr.ro te poate ajuta. Alege decoratiunile in functie de tematica petrecerii si pune accent pe simplitate, nu pe o cantitate mare de obiecte decorative deoarece acestea pot incarca atmosfera. In cazul barurilor, asigura-te ca pozitionarea acestora este accesibila si ca se vor servi bauturi diverse, de la alcoolice la non-alcoolice.

 Organizarea unui eveniment de vara se poate face cu succes daca urmezi o planificare atenta. Porneste de la specificul evenimentului, alege data si locatia, iar mai apoi concentreaza-te pe meniu, detalii de organizare si asezarea meselor.

Sursa foto: Pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *