Top 4 elemente vestimentare pentru bărbați de avut în garderobă

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Modă se schimbă rapid, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Poate că pentru genul feminin este mai ușor să se găsească haine care sunt la modă și totodată să se și potrivească cu stilul  adoptat, însă pentru genul masculin aici poate fi mai greu. Adesea, bărbații aleg cele mai safe opțiuni, pentru a rămâne în zona de confort. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu se poate mai bine. Dacă ești printre bărbații care doresc ca vara aceasta să fie în trend cu moda, dar nu știe de unde să înceapă, ai nimerit la fix. Citește acest articol în continuare și vezi care sunt cele 4 recomandări ale noastre și alege-le să le ai în dulapul tău.

Top 4 elemente vestimentare pentru bărbați de avut în garderobă vara aceasta

 

  • Tradiționalele cămăși

 

Prin tradiționale ne referim că, cu toții am avut în dulap o cămașă sau am purtat măcar una, deci sunt bine cunoscute. Totuși, poți opta să mergi pe cele de tipul oversized, pentru a îți oferi un look cool și fresh, dar și pentru a nu îți fi cald în ea dacă alegi să o porți pe timp de vară. Iar dacă nu ești genul care merge pe genul oversized, poți merge pe o cămașă de bărbat de la Gama.ro cu un croi slim. Sunt la fel de lejere de purtat pe timp de căldură, se potrivesc cu majoritatea tipurilor de pantaloni și vei arăta și bine.

 

  • Cardiganele bine cunoscute

 

Cardiganele nu sunt doar pentru femei, acestea pot fi purtate și de către bărbați și chiar să fie un element vestimentar de efect. Este o piesă foarte versatilă și poate fi purtată exact așa cum îți dorești, dar și să îți stilizezi varii ținute. Însă, totul stă în alegerea potrivită de cardigan, fiindcă nu există numeroase tipuri. Recomandarea pentru alegerea unuia potrivit, este cel tricotat. Se pot purta atât la început de primăvară cu o helancă, cât și la începutul primăverii. Depinde de tine cum vrei să îl asortezi și când.

 

  • Costumele, dar nu cele obișnuite

 

Cu siguranță ai deja o mulțime de costume, dar sigur nu ai ce este acum în trend. Ei bine, dacă ești curios să afli, acum se poartă costumele de tipul oversized. Acestea pot fi luate atât la o zi de muncă, cât și la o ieșire în oraș la o cafenea. Fiind atât de accesibile, lejere și ușor de purtat, au devenit un statment în moda bărbaților. O recomandare ar fi aici să alegi un crem sau un bleumarin, aceste două culori fiind extrem de utilizate anul acesta. Și uită de vechea cravată sau de papion, nu se vor potrivi cu ținuta.

 

  • Pantaloni scurți, dar nu prea scurți

 

Da, normal că pantalonii scurți sunt un must-have în garderoba fiecărui bărbat. Dar aici vorbim de pantalonii care sunt scurți, dar totodată ca lungime ajung la genunchi sau chiar trec de el. Acest articol vestimentar nu este ca cel obișnuit, de aceea trebuie avut. O recomandare ar fi alegi o pereche dintr-un material asemănător cu cel folosit la costume și care să fie de tipul evazat.

În concluzie, anul acesta alege să îți cumperi cele 4 elemente vestimentare menționate mai sus și vei vedea o schimbare când vine vorba de ținutele tale. 

Sursă foto: Unsplash.com

spot_imgspot_img