TOP 4 motive pentru care să alegi o asigurare pentru casa ta. Avantajele de care beneficiezi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Asigurarea facultativă a locuinței este, fără doar și poate, o alegere proprie. Există, însă, mai multe motive pentru care ai putea alege o astfel de asigurare pentru casa ta. Indiferent de starea în care se află imobilul tău, nou cumpărat sau nu, o asigurare privată îți poate aduce o multitudine de avantaje, în diferite situații, depinzând de pachetul pe care îl alegi. Atât tu, cât și cei dragi veți fi acoperiți, în cazul producerii unor incidente neașteptate.

Iată care sunt avantajele de care poți beneficia, dacă alegi o asigurare privată pentru locuința ta:

  • Există mai multe motive pentru care poți alege o asigurare privată pentru casa ta. În primul rând, o asigurare facultativă reprezintă o siguranță în plus pentru tine și familia ta, indiferent de starea în care se află imobilul tău, fie că este nou, fie că nu. Poți alege unul dintre cele trei pachete de asigurări pentru locuințe online de la Asirom.ro. Depinzând de pachetul ales, de bază, complet sau extins, asigurarea facultativă îți poate oferi o siguranță, în momentul în care ar putea avea loc o situație neprevăzută. Trebuie să știi faptul că este o asigurare flexibilă pentru imobilul tău și cuprinde atât spațiul în care locuiești propriu-zis, cât și celelalte construcții din jur (curtea, spațiul comun, terenul).
  • În cazul producerii unor situații neprevăzute, precum inundațiile, incendiul, catastrofele naturale, furt sau din cauza unor fenomene atmosferice, o asigurare privată îți va proteja bunurile. În acest sens, sunt incluse piese de mobilier, electrocasnicele sau bunurile de valoare care aparțin atât familiei, cât și vizitatorilor.
  • Un alt avantaj pe care ți-l oferă asigurarea facultativă este și protejarea celor dragi. În acest sens, poți opta pentru răspunderea civilă a familiei. În condițiile în care se produce un incident neprevăzut, precum cele care au fost menționate anterior, însă tu fiind răspunzător de producerea sa, atunci prin intermediul acestei asigurări vei primi un ajutor la plata cheltuielilor de reparație. De asemenea, vei primi ajutor și pentru taxele legale și facturile medicale.
  • În plus, dacă alegi o astfel de asigurare pentru locuința ta, iar în urma incidentului nu mai poți locui în imobilul respectiv, atunci îți vor fi acoperite costurile pentru un trai temporar. În pachet este inclusă plata pentru cazare sau cheltuielile urgente de reparație a casei.  

O asigurare facultativă poate reprezenta atât pentru tine, cât și pentru familia ta o siguranță în plus. Asigurarea locuinței tale poate fi chiar un confort psihologic, pentru că, în momentul în care ar putea să aibă loc un incident care ar putea să deterioreze serios atât bunurile personale, cât și pe cele ale persoanelor care ajută în gospodărie sau ale vizitatorilor, acestea sunt acoperite de asigurator. În prezent, ai posibilitatea să ceri aceste beneficii direct online, având parte și de consultanță. Pentru a nu avea grija zilei de mâine și pentru a te simți mai în siguranță, o astfel de asigurare privată îți poate întruni toate doleanțele pe care le ai, atunci când este vorba despre un pericol care ar putea să se producă în spațiul tău personal.

Sursă foto: Pexels.com

spot_imgspot_img