Top 5 cadouri care stârnesc râsul în 2021

Atunci când vine vorba despre a oferi un cadou, cu unul amuzant nu dai niciodată greș. Oamenii adoră să râdă, așa că dacă nu întreci cumva măsura, cu niște cadouri haioase bine alese vei primi titlul de ”Regele neîncoronat al darurilor perfecte”. Zâmbești deja? Înseamnă că suntem pe drumul cel bun!

Cadouri amuzante pentru buna dispoziție

Atunci când ai de gând să oferi persoanelor dragi sau cunoștințelor niște cadouri haioase, trebuie să ai mare grijă, deoarece unii dintre destinatarii darurilor tale s-ar putea simți jigniți de gestul tău. Chiar dacă, de regulă, cu un cadou funny aduci buna dispoziție, este destul de ușor să treci linia de la ”hazliu” la ”vulgar”. Dacă vrei câteva sugestii de daruri potrivite, poți să studiezi oferta de cadouri cu haz de la OnioGift.ro.

Potrivite pentru orice ocazie

Marele avantaj al unui cadou funny este că se potrivește cu orice ocazie: aniversare, zi onomastică, nuntă, botez, cadou de casă nouă și tot așa. Tineri sau vârstnici, bărbați sau femei, persoane cu pretenții sau cele ”de gașcă”, toată lumea deopotrivă le va aprecia, cu condiția să fie bine alese. Iată și câteva sugestii pentru tine, menite să te inspire.

Cană care deschide ochii

Dacă destinatarul cadoului tău este o persoană care nu se trezește ușor dimineața, atunci o cană care ”deschide ochii” este cu siguranță un dar potrivit. O cafea fierbinte dimineața este numai bună să îți ofere energia de care ai nevoie pentru a începe cu bine o nouă zi. Și dacă vrei să ai parte de o zi cu adevărat bună, trebuie să o începi cu zâmbetul pe buze. Cum altfel decât cu o cană termosensibilă, care pare că își deschide ochii pe măsură ce adaugi în ea cafeaua fierbinte și aromată. Ziua a început cum nu se poate mai bine, nu-i așa?

Ceas personalizat

În orice casă este nevoie de un ceas mare, care să îți arate mereu ora exactă, fără să mai fie nevoie să apelezi la ecranul telefonului. Pare un cadou banal… până în momentul în care decizi să îl personalizezi un pic. Fie alegi un model deja existent, fie poți să îi oferi un aer mult mai personal, alegând limbi haioase, sau imagini cu destinatarul cadoului tău, în locul clasicelor numere care indică ora.

O sticlă de băutură… cu cifru

Pentru reprezentanții sexului tare, o sticlă cu un vin bun sau o băutură fină sunt mereu daruri apreciate. Dar de ce să vii cu ceva clasic, și să nu ieși puțin din tiparele obișnuite, cu o sticlă de băutură cu cifru. În acest fel, doar persoana care cunoaște codul va putea aprecia gustul licorii din sticlă… Evident, vei dezvălui destinatarului și cifrul sticlei, și vă puteți bucura împreună de un cadou aparte.

Colier din creioane

Femeile adoră bijuteriile, nu-i așa? Din păcate, nu sunt un cadou chiar atât de accesibil, așa că mai bine încearcă să îi oferi și cadoul dorit, dar și ceva haios în același timp. Cum? Simplu: cu un colier din creioane colorate, realizat din instrumente de scris care pot fi folosite, dar nu pătează nici hainele. Va fi un cadou foarte apreciat, pentru că demnele urmașe ale Evei vor găsi cu siguranță o ținută care să se potrivească perfect cadoului original primit de la tine.

Tricouri haioase

Sunt multe persoane care oferă în dar haine, pentru că le consideră un cadou potrivit. Și tu poți face același gest, doar că puțin mai amuzant. Oferă drept cadou un set de tricouri haioase, care să se potrivească și la alte ocazii, cum ar fi o ieșire în parc cu familia, la o bere prietenii sau la o ședință de jogging dimineața. Sună mai mult decât perfect, recunoaște!

Pentru mai multe idei de cadouri care să îți aducă zâmbetul pe buze intră și tu pe https://www.oniogift.ro/ și alege-l pe cel care consideri că se potrivește cel mai bine. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *