TOP 5 lucruri pe care să le faci pentru a avea o grădină de invidiat

0

Curtea din spate este o prelungire a casei, un loc de distracție pentru prieteni, un spațiu pentru relaxare și soare, un loc pentru exerciții și joacă, un refugiu pentru copii și adulți. O grădină/ care este îngrijită și în care se investește poate fi un loc minunat de care să te bucuri.

Iată 5 lucruri pe care să le faci pentru a avea o grădină de invidiat:

 

 

 

Florile sunt o modalitate minunată de a oferi grădinii tale o pată de culoare și viață. Accentele colorate rup verdele și oferă, în același timp, diversitate, contrast și puncte de focalizare. Folosește flori atât anuale, cât și sezoniere precum gălbenelele, hortensiile sau floarea soarelui. Cu toate acestea, nu este nevoie să crești în mod expres flori. Multe legume și ierburi diferite au, de asemenea, flori minunate. Acestea includ ananas salvie (roșu), rozmarin (violet), rucola (alb), arpagic (violet), ceapă primăvară (albă), mărar (galben), cimbru (roz pal până la violet), busuioc (alb sau violet) și toate fructele și legumele florale. Accentele de grădină, cum ar fi jardinierele, căsuțele pentru păsări și sculpturile de gazon pot oferi, de asemenea, culoare. Acestea nu numai că vor spori aspectul curții tale, dar îți vor permite și să-ți arăți propria individualitate.

 

 

Orice grădină are nevoie de iluminare, dar noaptea devine și mai crucială. Când găzduiești vizitatori sau pur și simplu petreci timp afară, vei dori să-ți poți vedea grădina. Luminile solare și instalații de lumini sunt doar câteva dintre numeroasele alternative de iluminare disponibile. Lumânările sunt o altă opțiune pentru a adăuga iluminare grădinii tale. O atmosferă caldă și primitoare, este ideală pentru divertisment. Doar asigură-te că le pui într-un loc sigur, astfel încât să nu declanșeze un incendiu.

 

  • Adaugă o căsuță în copac

 

Pentru o grămadă de copii, construirea unei case în copac poate fi un lucru foarte distractiv. Dar pentru a face acest lucru corect, va trebui să faci o strategie amănunțită și să achiziționezi echipamentul și consumabilele necesare. Primul pas este să-ți alegi pomul. Un copac bun va susține construcția și va oferi multă umbră și protecție. Lucrul la sol inițial, în ciuda faptului că poate părea o idee inteligentă, este una oribilă. Ar putea fi o provocare să ridici structura suficient de sus, fără ca aceasta să se balanseze în vânt, de aceea, ideal ar fi să construiești căsuța direct în copac.

 

  • Folosește ciment decorativ

 

În prezent, podelele din beton sunt foarte populare. Nu trebuie să ne crezi, doar răsfoiți orice publicație sau site web online pentru decorarea casei pentru a găsi multe imagini cu podele din beton folosite fie pentru a crea un drum către garaj sau pentru a crea cărări în grădină. Folosește ciment decorativ pentru exterior de la Novacolor-romania.ro pentru a crea podelele din beton, deoarece sunt atractive, ușor de întreținut și au un anumit fler industrial chic pe care îl adorăm, nu le putem ține împotriva lor.

 

  • Adaugă o bucătărie exterioră

 

De ce să nu îți actualizezi grădina incluzând o bucătărie în aer liber dacă îți place să petreci timp acolo? Vei putea crește timpul petrecut în aer liber și, ca urmare, vei extinde zona de locuit. În plus, este o tehnică fantastică pentru a distra musafirii. Include un grătar, spațiu de gătit și spațiu de depozitare atunci când îți proiectezi bucătăria în aer liber. De asemenea, trebuie luate în considerare cerințele electrice și sanitare. Cere sfatul unui instalator dacă nu știi de unde să începi.

În concluzie, pentru a avea o grădină de invidiat trebuie să ieși în evidență fie cu o bucătărie exterioară, o podea din ciment, o căsuță în copac, lumini sau o multitudine de flori.

 

Sursă foto: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *