TOP 5 trucuri pentru poze de invidiat

Deși sezonul estival e pe ultima sută de metri și, odată cu el, perioada cu nenumărate poze de vacanță de distribuit pe rețelele de social media, niciodată nu e un moment prost să înveți trucuri noi pentru ca pozele tale să pară de-a dreptul profi, chiar dacă mintea din spatele lor ești chiar tu. Repetiția e, până la urmă, mama învățăturii, și îți garantăm că până la următoarea excursie la plajă sau la munte, vei fi o adevărată profesionistă. Dacă nu crezi, poți pune în practică toate aceste sfaturi la pozele de Crăciun și vei vedea că avem dreptate.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când faci poze:

 

  1. Unghiul 

Dacă vorbim despre selfie-uri, cel mai important sfat pe care ți-l putem oferi este să fii întotdeauna atentă la unghiul din care faci poza. În general, cel ideal este cu telefonul puțin ridicat deasupra nivelului ochilor, dar nu prea mult, destul cât ochii să fie punctul focal al pozei. Un pont ar fi să investești într-un accesoriu cum ar fi un selfie stick sau o husă dintr-un material antiaderent. Spre exemplu, îți poți comanda accesorii pentru telefoane de la Kasemobile și te poți bucura de noile tale poze.

  1. Lumina

O sursă de lumină potrivită (ideal ar fi să te folosești de lumina naturală) și poziționarea cât mai bună în raport cu ea sunt două lucruri pe care nu ai voie să le greșești dacă vrei ca pozele tale să fie invidiate de toți. Ai în vedere faptul că așa cum lumina potrivită îți poate avantaja trăsăturile naturale și machiajul (dacă îl porți) într-un mod spectaculos, opusul poate genera rezultate dezastruoase. Ai grijă să fii întotdeauna cu fața către lumină și, dacă acest lucru este posibil, să te așezi în așa fel încât lumina să cadă din față-sus.

  1. Poziția corpului 

La fel ca la selfie-uri, unghiurile sunt extrem de importante și aici, doar că în loc de poziția telefonului sau a aparatului cu care este realizată poza, vorbim despre tine. Clasica ipostază de stat drept cu mâinile pe lângă corp nu avantajează pe nimeni, deci îți sugerăm următoarele: nu sta niciodată direct cu fața către obiectiv, ci îndreaptă-te ușor către stânga sau dreapta – acest lucru îți va scoate în evidență conturul corpului; pune o mână în șold, să creezi un unghi discrepant cu talia, care va părea și mai subțire; așează un picior în fața celuilalt – acest lucru dă dinamism pozelor, va părea că ești pe podium!

  1. Outfit-ul perfect

O poză face cât o mie de cuvinte și suntem siguri că vrei că acelea să fie despre cât de frumoasă ești. Chiar dacă ai o zi cu în care tenul e imperfect sau părul nu se așază exact cum vrei, poți camufla micile neplăceri alegând vestimentația potrivită, folosind următoarele indicații: dacă ai tonul pielii cald, asigură-te că hainele sunt și ele în culori calde, așa numite și culori naturale, cum ar fi beige, maro, gena, etc. Pentru tonurile reci, culorile stridente te vor face să ieși în evidență în cel mai bun mod. Dacă ai forme pronunțate, ai grijă ca outfit-ul tău să le scoată în evidență – rochii cu talie bine definită, mulate în locurile cheie. Hainele vaporoase, însă, nu sunt nici ele o idee rea – până la urmă, ești la mare!

5.Distrează-te – e cel mai important lucru. 

Dacă te simți bine, acest lucru se va reflecta și în pozele pe care le faci. Un zâmbet până la urechi te va face cu siguranță să fii cea mai frumoasă!

Ține cont de aceste trucuri și vei avea parte de cele mai reușite poze!

Sursa foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *