Tot ce trebuie sa stii despre procedura de epilare definitiva cu laser

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Indepartarea definitiva a parului cu ajutorul unei proceduri  de epilare definitiva laser a devenit din ce in ce mai populara, nu numai pe picioare, brate sau zona inghinala, ci si pe fata, axile, spate si asa mai departe. Apropo, nu prea exista o parte a corpului in care parul sa nu poata fi indepartat.

Adio par nedorit

Cand vorbim despre aceasta procedura de epilare cu ajutorul laserului, trebuie sa stim ca aceasta este deosebit de eficienta. Totusi, la un anumit moment, parul va creste iar. Asta deoarece, chiar daca majoritatea radacinilor parului au fost indepartate cu ajutorul unui laser si nici un fir de par nu a crescut de mult timp, se poate intampla ca unele radacini sa se regenereze si sa se dezvolte iar par. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri, maximum trei tratamente deepilare laser dioda sunt suficiente pentru a impiedica aceste radacini ale parului sa produca din nou par.

Ce trebuie sa iei in considerare inainte si dupa epilare?

Fiecare tratament profesional incepe cu o consultatie detaliata, o analiza amanuntita a pielii si parului si, daca este necesar, un tratament de testare.

Inainte de indepartarea parului cu laser, pielea nu trebuie expusa la soare, deoarece pot aparea arsuri din cauza cresterii melaninei din piele. In plus, soarele trebuie evitat timp de patru pana la sase saptamani dupa tratament – un factor ridicat de protectie solara este obligatoriu pe toata durata tratamentului. 

Cat dureaza tratamentul cu laser si cate sesiuni sunt necesare?

Durata si costul indepartarii permanente a parului folosind proceduri cu laser variaza considerabil. Acestea nu depind doar de partea corpului de tratat, ci si de densitatea si textura parului. Deoarece parul de pe tot corpul creste ciclic in trei faze si majoritatea foliculilor de par sunt de cele mai multe ori in asa-numita faza de repaus, adica nu se formeaza par nou in radacina parului, ar trebui sa planifici cel putin sase sedinte la intervale de patru saptamani. Te-ai saturat de parul inestetic de pe corp? Consideri ca este si enervant faptul ca trebuie sa iti indepartezi in mod regulat parul de pe picioare, brate sau din zona inghinala? Asta pentru ca indiferent daca optezi pentru epilare sau pentru aparatul de ras, dupa cateva zile sau saptamani firele de par incep sa creasca din nou. Astfel, din ce in ce mai multe femei opteaza pentru indepartarea permanenta a parului cu ajutorul procedurii de epilare definitiva cu laser

spot_imgspot_img