Tot ce trebuie să știi despre telefoanele Huawei P40 Lite și Huawei P40 Lite E înainte de a face o achiziție

Huawei P40

Cauți un smartphone convenabil, dar suficient de performant pentru a-l putea folosi nu doar pentru conversații, ci și pentru filme, jocuri, muzică sau fotografii? În acest sens, atât Huawei P40 Lite, cât și Huawei P40 Lite E sunt doi candidați de excepție. Iată care sunt asemănările și deosebirile dintre aceste două terminale și în primul rând, ce funcții are fiecare dintre ele?

Cât costă Huawei P40 Lite și Huawei P40 Lite E?

Pentru că prețul este primul lucru care interesează pe majoritatea celor care își doresc investească într-un terminal nou, trebuie să știi că Huawei P30 Lite E se vinde în momentul acesta cu aproximativ 350 de lei mai puțin decât Huawei P40 Lite în magazinele din România. Astfel, pentru un telefon Huawei P40 Lite E trebuie să ai în calcul un buget de cel aproximativ 600 lei, în timp ce penru un Huawei P40 Lite de cel puțin 950 lei.

De ce să cumperi un telefon Huawei P40 Lite E în locul unui Huawei P40 Lite?

În afară de prețul său mai convenabil, telefonul Huawei P40 Lite E este mai atractiv pentru mulți cumpărători datorită greutății sale mai mici. La cele 176 de grame ale sale, el cântărește cu 7 grame mai puțin decât un Huawei P40 Lite și are o grosime cu aproape un milimetru mai mică, ceea ce face o diferență majoră la capitolul ergonomie, când vine vorba de telefoanele mobile. Toate aceste cifre se traduc printr-un volum al corpului cu 6.79 procente mai mic, ceea ce pentru utilizatorii care își doresc un telefon cu adevărat lite contează enorm.

De ce să cumperi un telefon Huawei P40 Lite în locul unui Huawei P40 Lite E?

Corpul mai voluminos al telefonului Huawei p40 Lite justifică bateria sa cu 5% mai puternică, un acumulator cu o capacitate de 4200 mAh spre diferență de Huawei P40 Lite E care are doar 4000 mAh. De asemenea, în schimbul prețului său aproape dublu, Huawei P40 Lite oferă și un ecran cu o rezoluție mai bună, și anume de 1080 x 2310 pixeli spre deosebire de 720 x 1560 pixeli, dar și cu o densitate mai mare de pixeli, respectiv 398 ppx față de 269 ppi.

Huawei P40 Lite are și mai multă memorie RAM decât uawei P40 Lite E și anume 6GB spre deosebire de doar 4 GB, dar și o cameră cu o lentilă în plus față de Huawei P40 Lite E. Și din punct de vedere al memoriei interne Huawei P40 Lite stă mai bine decât Huawei P40 Lite E deoarece are o capacitate de stocare dublă față de frățiorul său mai mic, și anume 128 MP spre deosebire de 64 MP.

Telefoanele Huawei P40 Lite și Huawei P40 Lite E din punctul de vedere al unui amator al rețelelor sociale

Orice recenzie a unor telefoane mobile disponibile pe piață în ziua de azi este de prisos dacă nu luăm în calcul și potența terminalelor la capitolul fotografie, universul online fiind mai ales în contextul societății actuale un mediu în care fiecare dintre noi își petrece cea mai mare parte a timpului liber.

Astfel, în ceea ce privește fotografia, Huawei P40 Lite E dispune de o cameră principală cu trei lentile de câte 48, 8 și 2 MP, în timp ce Huawei P40 Lite de una cu patru lentile de câte 48, 8, 2 și încă 2 MP. De asemenea, camera selfie a telefonului Huawei P40 Lite E este un senzor de doar 8 MP, în timp ce cea a lui Huawei P40 Lite oferă mai multă claritate cu ai săi 16 MP. De aceea, pentru un împătimit al rețelelor sociale, Huawei P40 Lite este o alegere mult mai bună decât Huawei P40 Lite E pentru că dotările sale suplimentare fac o diferență enormă când vine vorba de fotografii de calitate.

Merită investiția în terminalele Huawei P40 Lite și Huawei P40 Lite E?

Recomandăm telefonul Huawei P40 Lite E celor care își doresc un telefon cu adevărat ieftin, dar elegant ca aspect și suficient de dotat pentru a face față majorității provocărilor la care sunt supuse în timpul utilizării obișnuite telefoanele mobile. Pe de altă parte, dacă bugetul permite, așa cum reiese și din acest articol Huawei P40 Lite este o alegere mult mai bună nu doar pentru că are o baterie mai puternică, ci și pentru că dispune de mai mult spațiu, este mai rapid și face fotografii de o calitate superioară. Cu toate acestea, dacă te hotărăști să investești într-unul din aceste terminale, indiferent de decizia ta, nu uita că la Itelmobile le poți personaliza, oferindu-le în același timp și un plus de protecție cu un câte un set de huse Huawei P40 Lite E sau huse Huawei P40 Lite în funcție de terminalul preferat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *