Traditii originale de nunta in diferite tari

Toamna este anotimpul nuntilor. Si chiar si in realitatile dificile de astazi, toti isi doresc sa se bucure din plin, sa sarbatoreasca din toata inima si sa aiba parte de o dispozitie excelenta atat in timpul pregatirii pentru eveniment, cat si la evenimentul in sine. Astazi magazinul online deinvitatii de nunta Lux-cards doreste sa va ridice putin dispozitia si sa va povesteasca despre traditiile amuzante care insotesc zilele de pregatire si ceremonia de nunta in diferite tari ale lumii.

India

Pentru a proteja mirii de adversitati si fortele necurate, rudelele acopera arunca cu petalele diferitor flori peste tineri. Este de dorit ca florile sa fie in toate nuantele curcubeului. In plus, parintii rotesc nucile de cocos deasupra capurilor proaspetilor casatoriti.

Austria

Mireasa trebuie sa poarte un voal. Nu se poarta palarii sau diademe. In plus, fata trebuie sa-si ataseze in par o ramurica de mirt. Aceasta este o planta care simbolizeaza viata lunga si fericita.

Venezuela

Daca un barbat vrea sa se casatoreasca cu iubita sa, atunci trebuie sa mearga la nasul iubitei sale si sa-i ceara permisiunea de a se casatori. Nasul este cel care da binecuvantarea tinerilor. Si numai daca acesta este absent, atunci tatal fetei il poate inlocui.

Germania

In aceasta tara, este obisnuit ca toate fetele tinere, domnisoarele de onoare, sa se adune la casa parintilor cu o zi inainte de nunta si sa strice farfurii. Astfel, ei conjura ca fata sa duca o viata de familie fericita si de succes. Dupa aceea, mireasa trebuie sa mature bine toate resturile. Si in acest moment, celelalte ii ureaza ca acesta sa fie primul si ultimul lucru care s-a stricat in viata ei.

Spania

Daca mirele vrea sa arate ca va avea grija si isi va ocroti iubita, atunci este obligat sa ii dea 13 monede in ajunul nuntii.

Cehia

In timpul nuntii, prietenii noilor casatoriti ar trebui sa planteze un copac si sa-l decoreze cu jucarii, bomboane si panglici. Doar acest lucru trebuie facut in secret, sa nu afle mirii. Acest copac sadit va ocrotitorul iubirii sotilor.

Japonia

Pentru a injuga „coarnele geloziei”, mireasa in ziua nuntii este obligata sa-si lege un batic triunghiular pe cap.

In Romania, exista, de asemenea, multe obiceiuri minunate – si petreceri de burlaci sau burlacite inainte de eveniment, rascumpararea miresei si, desigur, painea de nunta, pe care parintii o aduc tinerilor casatoriti. Fie ca ceremonia de nunta sau evenimentul la care sunteti invitat, sa aiba loc intr-adevar cu bucurie si fericire. Articolul a fost prezentat de magazinul online Lux-Cards.ro în care puteti cumpara Invitatii nunta, Invitatii botez ,  Plicuri ,  Pahare miri si multe altele, precum si gasiti Texte invitatii nunta originale pentru invitatiile dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *