Tragedie imensă la Caracal! Un accident teribil zguduie din nou orașul din Oltenia – Capital

Tragedie la Caracal. Un bărbat de 64 de ani și-a găsit sfârșitul pe pasarela CFR. În acest sens, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi investighează cum s-a produs cu exactiotate evenimentul.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei olt, Cristian Grigorescu susține că odată ajunși la fața locului, polițiștii au constata faptul că bărbatul a fost acroșat de tren, căzând ulterior pe carosabilul DN 64.

Deși a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, acesta a decedat la scurt timp.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Caracal şi Biroului Judeţean de Transporturi Olt, aceştia constatând faptul că, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe podul de cale ferată de la intrarea în localitate, ar fi fost acroşat de un tren, ulterior căzând pe carosabilul Drumului Naţional 64.

În urma coliziunii, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a decedat“, a comunicat purtătorul ed cuvânt al poliţiei olt, Cristian Grigorescu.

Tragedie la Caracal. Un bărbat a decedat după ce a fost acroșat de tren

De menționat este faptul că, echipajele de prim ajutor sosite la faţa locului au crezut iniţial că bărbatul a fost victima unui accident rutier, fiind găsit sub pod.

Acesta a fost intubat la locul accidentului şi transportat iniţial la cea mai apropiată unitate medicală, respectiv la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal. De aici a fost transferat, minim investigat medical, către spitalul din Craiova.

Potrivit sursei citate, victima a intrat în stop cardio-respirator chiar în momentul predării de pe ambulanţă către UPU Craiova.

„Pompierii SMURD Caracal şi mai multe echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, au intervenit seara trecută, în jurul orei 21.00, la ieşirea din municipiul Caracal spre Slatina, la o persoană căzută de pe o pasarelă CFR.

Pacientul, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă, politraumatizat. Bărbatul a fost transportat la CPU Caracal“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

În momentul de față încă se fac verificări pentru a vedea șirul evenimentelor care au dus la producerea unei astfel de tragedii.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *