Alege o companie de transport moloz si scapa de deseurile de pe santier

Renovarile probabil ca nu sunt partea ta preferata, insa din cand in cand daca iti doresti sa aduci ceva nou in casa ta, trebuie sa si renovezi. Partea cea mai neplacuta din renovari sunt resturile de deseuri care raman in urma. Daca ai in plan sa iti schimbi pardoseaua sau sa schimbi faianta din baie, trebuie sa te astepti ca la sfarsit, pe langa bucuria de a avea totul asa cum ti-ai imaginat o sa ai si o multime de saci cu moloz de care trebuie sa scapi. Daca vrei sa scapi repede de sacii de moloz si sa iti cureti curtea de deseurile ramase in urma renovarii, cea mai buna si rapida solutie este sa alegi o firma specializata in transportul molozului din orasul tau.

Ce este molozul?

Probabil ca ai auzit de multe ori aceasta denumire, insa nu ai fost niciodata sigur care deseuri pot fi numite moloz. Deseurile care raman in urma constructiilor si a renovarilor se impart in trei categorii. Toate tipurile de deseuri enumerate mai jos, trebuie depozitate corespunzator iar unele din ele nu pot fi aruncate la tomberon, deci au nevoie sa fie transportate la un centru de depozitare.

  • Deseurile periculoase. La fel cum spune si numele, aceste deseuri sunt daunatoare atat pentru sanatatea ta si a familiei tale cat si pentru mediu. Din aceasta categorie fac parte toate acele resturi care au in compozitie substante periculoase. Diluantul, vopseaua, deseurile toxice sau inflamabile si multe altele.
  • Deseurile nepericuloase. Din aceasta categorie fac parte materialele care nu afecteaza mediul, nu sunt toxice si nu contin substante periculoase. Cea mai buna metoda este de a recicla aceste deseuri dupa ce nu mai le consideri folositoare in forma initiala. Lemnul, sticla, materialele plastice sunt doar cateva exemple de deseuri din aceasta categorie.
  • Molozul. Chiar daca acest tip de deseu nu iti afecteaza sanatatea, legea impune ca fiecare santier de lucru sa fie curatat de moloz pentru evitarea accidentelor de munca. Din aceasta categorie fac parte bucatile de caramida sparta de care nu mai ai nevoie, resturile de beton, pamant, bucati de gresie, faianta, granit si alte resturi.

Cum poti scapa de molozul de pe santier in cel mai rapid si mai simplu mod?

Cea mai rapida modalitate de a scapa de gramezile de moloz de pe santier sau din spatiul pe care il renovezi este sa contactezi o firma de transport moloz ieftin din orasul tau, acestia vor ridica molozul de la adresa ta pentru un pret foarte bun in cel mai rapid timp posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *