Transylvania Open: Ce variante au fanii care și-au cumpărat bilete, dar nu au avut acces în BT Arena – Tenis

Transylvania Open 2021 s-a încheiat duminică, iar organizatorii competiției de la Cluj-Napoca au anunțat care sunt variantele pentru fanii care și-au achiziționat bilete (abonamente), dar nu au avut în cele din urmă acces în BT Arena.

Din cauza restricțiilor din perioada pandemiei de Covid-19, fanii tenisului nu au putut participa la meciurile de pe tablourile de concurs (simplu și dublu), iar acum organizatorii au precizat care sunt variantele celor care și-au achiziționat bilete sau abonamente.

Astfel, există două posibilități: păstrarea biletului pentru ediția din 2022 sau returnarea banilor.

Ce spun organizatorii Transylvania Open

“Vrem să vă mulţumim că ne-aţi înţeles şi aţi avut răbdare să încheiem turneul pentru a putea gândi opţiunile destinate celor care nu au putut fi în sală deşi au avut bilet/abonament. Vom pune la dispoziţia tuturor plătitorilor de bilete două opţiuni pe care le vom comunica detaliat joi – 4 noiembrie, prin partenerul nostru de ticketing, Entertix.

Fiecare plătitor de bilete/ abonamente va primi un email care va conţine următoarele opţiuni:

Opţiunea 1 – păstraţi abonamentul/ biletul pentru ediţia 2022 a Transylvania Open fără să fiţi afectat(ă) de creşterea preţului şi veţi putea alege, preferenţial, un loc mai bun în sală păstrând coordonatele de zi a biletelor achiziţionate pentru ediţia de anul acesta (Ex. Aveţi bilet în Day 6, la TO2021, veţi putea achiziţiona un bilet tot în Day 6, la TO2022).

În plus, ne-am gândit să mai adăugăm câteva beneficii pentru fiecare dintre cele două categorii (abonamente şi bilete) pe care le vom detalia în comunicarea de joi.

Opţiunea a doua – returnarea banilor.

Absenţa spectatorilor a creat o problemă greu de anticipat DOAR CU O ZI înainte de începerea turneului şi problema cu care ne confruntăm acum e aceea că în următoarea perioadă vom avea un vârf de plăţi esenţiale pentru ceea ce va însemna Transylvania Open 2022, de aceea vom putea începe returnarea banilor pe biletele/abonamentele achiziţionate începând cu data de 25 ianuarie 2022. Intervalul de returnare a banilor pe bilete/abonamente este 25 ianuarie – 25 aprilie 2022, în ordinea în care au sosit cererile.

Opţiunile pot fi exprimate într-un termen de 30 de zile, adică până pe data de 4 decembrie 2021″, au anunţat organizatorii de la Transylvania Open.

Prima ediție a Transylvania Open a fost câștigată de Anett Kontaveit (favorită doi), ea trecând clar în finală de Simona Halep (cap de serie numărul unu), scor 6-2, 6-3.

S-ar putea să te intereseze și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *