Trecutul pare să se întoarcă – Capital

Horoscop vineri, 9 iulie. Zi complicată cu iz de scandal pentru o zodie: Trecutul pare să se întoarcă

Berbec – Este posibil să nu-ți recunoști nici măcar tu timiditatea dacă ai fost așa toată viața. Dacă dorești să încerci un alt fel de mișcare, dar îți este frică să o faci singur, roagă un prieten să o încerce cu tine! Sau găsește o aplicație în care poți cere unui antrenor să îți explice diferite exerciții și cum le-ai putea face cel mai bine. Este un moment bun să te gndești la noi investiții.

Taur -S-ar putea să simți că cineva te împinge de la spate. Probabil că vor doar să obțină un fel de reacție de la tine. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și explică afirmațiile în loc să fii pur și simplu scurt. Comunicarea greșită în cercul tău social ar putea crea un conflict major la care nu te aștepți. Poate că nu erai la fel de aproape de cineva pe cât ai crezut inițial.

Gemeni – Păstrează-ți mintea deschisă. Este o moment bun pentru a te bucura să citești despre o nouă cultură sau o perspectivă complet diferită de a ta. Indiferent dacă ești pe drum, citești sau vorbești, concentrează-te pe educație. Nu există nimeni de care să-ți fie frică să te apropii. Mergi înainte. Mulți se vor simți mai puternici și mai optimiști pe măsură ce timpul trece, se mai arată în horoscop.

Rac – Îți poți arăta aprecierea față de acea persoană specială din viața ta cumpărând ceva frumos pentru casă. Indiferent dacă împărțiți o casă sau nu, fă acest cadou – posibil o piesă de artă de bun gust, o sculptură sau ceva din altă țară. Acest lucru nu numai că va menține interesul pentru dragostea dulce, ci vă va face să te simți foarte bine.

Horoscop vineri, 9 iulie. Zi complicată cu iz de scandal pentru o zodie: Trecutul pare să se întoarcă

Leu – S-ar putea ca alții să nu aibă o vanitate la fel de dură pe cât vor să creadă și să arate. Apropie-te de cineva nou și pune umărul la o cauză mai mare decât propria ta avansare. Aliază-te cu oamenii oferind sprijin în loc să-l ceri. Nu lăsa ca visele tale sau gândurile despre partener să te distragă la muncă. Ar putea duce la unele consecințe grave. Fii atent la viața profesională și iubește viața cât mai clar posibil, scrie în horoscop.

Fecioară -Ziua te încurajează să fii tare și să creezi legături în mod spontan, pasionat și entuziast. Fi îndrăzneț. Ar putea fi o noapte care să vă transforme complet relația. Începe o perioadă în care, din punct de vedere profesional și a carierei, te vei simți mult mai provocat. Vei întâmpina obstacole în această perioadă și vei realiza că trebuie să îți ajustezi felul de a acționa pentru a avea succes.

Balanță – Trecutul pare să se întoarcă cu o notă de nostalgie, pe măsură ce un prieten sau o fostă relație reapare. Aceasta ar trebui să fie o experiență destul de interesantă și probabil că aveți multe de discutat și mai multe în comun acum decât în trecut. Ceea ce se întâmplă după această întâlnire poate fi un nou capitol al unei povești de iubire în curs de desfășurare.

Scorpion – Dacă ai pierdut mult timp așteptând să se întâmple ceva, fă prima mișcare. S-ar putea să te ia gura pe dinainte și să spui ce ai în minte. Poți încerca să o dai pe glumă, dar odată ce ai spus-o nu ai cum să o retractezi. A aștepta perfecțiunea de la tine sau de la ceilalți nu are niciun avantaj. Repară sau înlocuiește instrumentele care nu funcționează corect.

Horoscop vineri, 9 iulie. Zi complicată cu iz de scandal pentru o zodie: Trecutul pare să se întoarcă

Săgetător – Munca depusă va inspira pe cineva să te urmeze. Nu ai niciun motiv să ascunzi deciziile tale de bugetare și, dacă vorbești despre aceste informații, vei vedea că alții pot face la fel de bine ca și tine. Vei întâmpina obstacole în această perioadă și vei realiza că trebuie să îți ajustezi felul de a acționa pentru a avea succes. Profită în timp ce această energie te susține, conform acestui horoscop.

Capricorn – Dacă te simți plictisit sau blocat într-o rutină din viața ta de zi cu zi sau dacă te simți lipsit de trsnsparență, atunci ar putea fi de vină Mercur, stăpânul comunicării, care face un pătrat cu apaticul și confuzul Neptun și creează sentimentul de incertitudine. Dacă te simți blocat, partenerul sau iubita te poate ajuta. Lasă garda jos și permite-ți să îți simți emoțiile.

Vărsător – Astăzi ai putea oscila între Înger și Demon. Ai sentimente intense pentru o anumită persoană, dar preferi să păstrezi tăcerea legat de toate acestea. Nu vrei să fii văzut în altceva decât o poziție de putere și de control. Influxurile zilei pun întrebări cu privire la cine glumește. A fi vulnerabil este o parte a încrederii în celălalt. Punerea în aplicare a unui plan realist te va ajuta.

Pești – Bunicii tăi sărbătoresc o aniversare majoră sau cel mai bun prieten al tău se întâlnește cu aceeași femeie de foarte mult timp? Asta ar putea fi ceva de gândit. Deci de ce să nu accepți o invitație de la cineva care în mod normal nu este genul tău? Cine știe ce s-ar putea întâmpla atunci când ai o minte deschisă! Poate determina debutul unor relații serioase, pe termen lung.

Horoscop vineri, 9 iulie. Zi complicată cu iz de scandal pentru o zodie: Trecutul pare să se întoarcă

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *