Trei stewardese de pe o cursă Wizz Air, rănite din cauza turbulențelor / Aeronava s-a întors la București

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Trei stewardese au fost rănite din cauza turbulențelor într-o cursă aeriană care a decolat joi seara de la București cu destinația Hamburg, potrivit Digi 24. Zborul era efectuat de compania low-cost Wizz Air, notează Știrile ProTV.

Avion Wizz AirFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Incidentul a avut loc în timp ce aeronava companiei low-cost ce mergea de la București la Hamburg se afla deasupra Craiovei.

Avionul s-a întors la București, iar însoțitoarele de zbor au fost internate la Floreasca, Elias și Spitalul Universitar.

Acestea au fost „ușor rănite” la cap și picioare, mai scrie Digi24.

Potrivit BoardingPass, site specializat în ştiri din aviaţie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, mai multe avioane au așteptat zeci de minute în aer îmbunătățirea vremii înainte de a ateriza pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București.

Din același motiv, zborul companiei HiSky dintre Timișoara și București a aterizat pe aeroportul din capitala Bulgariei, iar cel operat de SkyUp pentru Arkia pe ruta Tel Aviv – București a aterizat la Burgas. Cele două avioane care au aterizat pe aeroporturile din Bulgaria urmau să fie realimentate și să zboare apoi spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București.

Zborul Ryanair FR679 Viena – București a fost trimis să aterizeze pe aeroportul din Salonic (Grecia). De asemenea, zborul Austrian Airlines OS787 Viena – București a revenit pe aeroportul din capitala Austriei la circa 20 de minute de la decolarea spre București.

Zborul Lufthansa LH1422 Frankfurt – București a fost redirecționat spre aeroportul din Belgrad (Serbia).

spot_imgspot_img