Trei tipuri de fotografii tomnatice potrivite pentru orice profil de social media!

0
1

Odata popularizate retelele de socializare, fotografiile au capatat o altfel de importanta. Astfel, lupta pentru cel mai atractiv, dar si cel mai urmarit profil a inceput de ani buni. Asadar, creatorii de continut au acordat atat de mult interes acestui lucru incat, intr-un final, au facut din acest hobby un job. Exista persoane care au ales o anumita tematica in functie de felul lor de a fi, pe cand unii prefera ca fiecare fotografie sa aiba acel “ceva” al ei, jongland intre nenumarate stiluri. In spatele unei fotografii reusite stau sute de alte fotografii nereusite, ore in fata dulapului pentru alegerea unui outfit potrivit, alte ore in fata oglinzii, o camera destul de buna si o multime aplicatii. Daca te regasesti printre persoanele care aleg sa adopte stiluri diferite si sa se muleze pe fiecare idee de fotografie in parte, esti in locul potrivit! 

Iata cele trei tipuri de fotografii de toamna demne de postat!

 

Fotografiile tip peisaj

In fotografiile tip peisaj, subiectul este pierdut cumva in cadru. Accentul este pus pe aspectul peisajului, ceea ce inseamna ca trebuie sa alegem cu atentie locul in care dorim sa realizam fotografiile. Cand spunem toamna, automat ne gandim la nuantele calde de maroniu ale frunzelor tocmai cazute. Splendoarea acestui anotimp este pus in evidenta cel mai bine intr-o padure, intr-un parc sau chiar pe un trotuar impanzit de arbori. Acum ca locatia este aleasa, putem trece la recuzita. Pentru un gram de originalitate putem apela la o bicicleta. Vei pune un picior in fata si unul in spate, iar cu mainile vei tine bicicleta pe o parte a corpului. Tu alegi daca fotografia va fi facuta din spatele tau, ca si cum te-ai indeparta sau dimpotriva, ca si cum te indrepti spre camera. 

Fotografiile in miscare

Cele mai de efect fotografii sunt cele in miscare. In acestea, subiectul se afla in prim-plan, insa este incadratat totodata de un peisaj. Miscarea vine din partea ta, indiferent ca este vorba de o mana care se plimba sau de un pas in fata, iar fotograful va face restul. Outfitul este foarte important, deoarece de data asta persoana fotografiata este mult mai aproape de camera. O rochie in culori de toamna se potriveste de minune cu atmosfera de afara. Poti gasi rochii de toamna online pe StarShinerS.ro. Pentru ca fotografia sa prinda si mai multa dimensiune poti folosi o umbrela pe care s-o pozitionezi deasupra capului. Acum tot ce ramane de facut este o pirueta si gata poza! Cu o astfel de fotografie nu ai cum sa gresesti! 

Fotografiile tip portret

Fotografiile de tip portret incadreaza frumos doar partea de sus a corpului. Aici nu este nevoie de peisaj sau de recuzita. Lumina buna este tot ceea ce ai nevoie. Pentru a-i da o nota tomnatica, poti confectiona o coronita din fruzele cazute. Daca iti doresti ceva mai mult, accesoriile aurii se potrivesc de minune cu bronzul acumulat pe parcursul verii, dar si cu nuantele frunzelor. Un altfel de accesoriu la care poti apela cu incredere este zambetul. 

Pentru ca fotografiile sa iasa ca la carte, trebuie sa acorzi atentie in egala masura fiecarui pas. De la un outfit gandit pana la ultimul detaliu, la lumina de afara, totul trebuie sa fie perfect. Pentru persoanele mai putin fotogenice, fotografia tip peisaj si fotografia in miscare sunt mult mai usor de realizat. In schimb, pentru cele care se simt minunat in fata camerei, cea tip portret li se potriveste excelent!

 

Sursa foto – unsplash.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here