Trei tipuri de piese pentru drujbe Husqvarna pe care le gasesti la Roco Piese

Twenty Airmen assigned to the 105th Airlift Wing deployed to Putnam County, New York, to help town and county workers clear debris from roadways. The county was hit hard with a winter storm knocking down trees and causing widespread power outages. (U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Julio A. Olivencia Jr.)

Daca esti in cautarea unor motoferastraie performante, Husqvarna pare cea mai la indemana alegere. Brandul suedez a fost fondat in anul 1689, producand la inceput arme, apoi masini de cusut, biciclete si motociclete, iar in prezent este lider mondial pe piata de echipamente de gradinarit si scule de taiat.

Pe langa drujbe, Husqvarna mai produce si motocoase, masini de tuns iarba si tractoare de gradina. Compania are sediul la Stockholm, iar intre 1978 si 2006 a facut parte din grupul Electrolux.

Pe langa experienta de peste 60 de ani in producerea de drujbe, Husqvarna se lauda cu numeroase avantaje ale produselor sale. In primul rand, acestea sunt printre cele mai puternice si performante din lume, fiind ideale pentru silvicultorii profesionisti si proprietarii de terenuri.

In acelasi timp, drujbele Husqvarna sunt mai putin poluante cu mediul inconjurator comparativ cu motoferastraiele altor branduri, gratie motoarelor X-Torq, care asigura un consum redus de combustibil.

In plus, piesele drujbelor Husqvarna asigura clientilor flexibilitate si siguranta maxima, dar si o functionare sigura si nezgomotoasa. Compania suedeza pune la dispozitia pasionatilor si profesionistilor din domeniul silviculturii nu mai putin de 5 game de produse.

Este vorba despre motoferastraiele hobby (pentru utilizatorii casnici); multifunctionale (echipate cu motor X-Torq, pompa de combustibil si comutator); gama puternica si robusta (pentru activitati complexe ale fermierilor si firmelor); drujbele profesionale (cu functii inteligente) si cele pentru ingrijirea copacilor (destinate elagajului).

Daca si tu detii un astfel de motoferastrau si ai nevoie de piese pentru drujba Husqvarna, trebuie sa stii ca magazinul Roco Piese este cel mai bun loc in care le poti gasi. Pe langa piesele originale, gasesti si piese 100% echivalente, la preturi mai avantajoase.

Toate acestea te vor ajuta sa iti eficientizezi activitatea, asigurand in acelasi timp calitatea si siguranta de care ai nevoie, dar avand si un impact redus asupra mediului.

Anii de experienta si de studiu ai producatorului suedez au facut ca, in prezent, drujbele Husqvarna si piesele componente ale acestora sa incorporeze tehnologii extrem de performante.

Printre acestea, se numara sistemul anti-vibratie, care are rolul de a absorbi socurile, mecanismul de pornire, care impiedica inecarea motorului, si centrifuga cu injectie de aer, care elimina reziduurile, reduce uzura si extinde durata dintre doua schimbari de filtru. Totodata, franarea automata si manerele speciale contribuie la o experienta de utilizare placuta si sigura.

In total, la Roco Piese gasesti peste 800 de piese pentru drujba Husqvarna. In continuare, vom vorbi despre trei dintre cele mai importante piese pentru drujba Husqvarna:

1. Lanturi. Aceste piese pentru drujba Husqvarna sunt dedicate profesionistilor, fiind dezvoltate, proiectate si fabricate cu cele mai avansate tehnologii, dar si trecand printr-un riguros control al calitatii. Acestea au o durabilitate ridicata si asigura o eficienta mare a taierii;

2. Sine de ghidaj. Sinele de ghidaj solide sunt utilizate pentru speciile cu lemn tare, cu coaja groasa sau in conditiile in care exista mult praf, nisip ori funingine. Produsele comercializate de Husqvarna sunt acoperite cu un strat de rasina epoxidica, fiind protejate impotriva coroziunii si zgarieturilor;

3. Echipamente de ascutire. Nu in ultimul rand, echipamentele de ascutire, precum pilele rotunde, sunt concepute pentru performante de taiere optima si o durata de viata mai mare a drujbelor Husqvarna.

Comanda chiar acum aceste piese pentru drujba Husqvarna de la Roco Piese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *