Tricolorii fără set pierdut în grupele Cupei Mondiale de Padbol

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Echipa națională de padbol a României a început fulminant Cupa Mondială care se desfășoară în Brazilia, la Sao Paolo.

Tricolorii au reușit o victorie de moral, în chiar meciul inaugural, contra puternicei selecționate a Uruguay-ului, pe care am depășit-o cu 7-6, 6-2. Această deschidere perfectă ne-a ajutat să reglăm mecanismele, să ne adaptăm la fusul orar și la condițiile de căldură și umiditate din Brazilia.

În restul meciurilor din grupă, România nu a cedat niciun set. Victoriile cu Austria (6-2, 6-2), Italia (6-4, 6-4) și Kuwait (6-0, 6-2) au asigurat tricolorilor calificarea înainte de ultima etapă.
În această dimineață echipa României a jucat şi ultimul meci din grupe, împotriva selecționatei din Emiratele Arabe Unite. Chiar dacă, matematic, calificarea era asigurată, rezultatul de 6-2, 6-0 asigură României un punctaj foarte bun.

Din fiecare grupă se califică primele două, dar și două echipe situate pe locul al treilea.

”Sunt încrezătoare în șansele băieților noștri de a face o figură foarte frumoasă la Cupa Mondială. Am văzut ce performanță remarcabilă au realizat colegii de la minifotbal, cucerind titlul mondial. Acest lucru ne-a bucurat și ne-a ambiționat să luptăm pentru culorile naționale. Vă promitem că vom face totul pentru ca România să ajungă pe podium la Campionatul Mondial de Padbol”, a declarat președintele Federației Române de Padbol, Elisabeta Gherghișan.

spot_imgspot_img