„Trist, dar adevărat” – Capital

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu anunţă o victorie uriaşă privind Spitalul pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Capitală.

A fost autorizată “demolarea celor 2 cotețe care împiedicau construirea unui corp de clădire nou” şi, în aceeaşi zi, s-a emis şi autorizaţia de contrucţie. Este vorba despre un proiect în valoare de 73 de milioane de euro, cu bani de la Banca Mondială.

Surprinzător este însă că Ungureanu a ales să le mulţumească unor vedete TV sau jurnalişti precum Mihai Gâdea, Victor Ciutacu sau Adriana Bahmuţeanu, persoane care au criticat de multe ori USR PLUS, însă în acest caz sprijinul lor public a dus la accelerarea acestui proiect.

Postarea integrală a lui Emanuel Ungureanu

“O imensă victorie după multe dezamăgiri!

După eforturi imense și piedici absurde, astăzi, Primăria Sector 1 și Primăria Generală a Capitalei au autorizat demolarea celor 2 cotețe care împiedicau construirea unui corp de clădire nou, cu bani de la Banca Mondială, un proiect în valoare de 73 de milioane de euro.

În aceeași zi s-a emis și autorizația de construcție a noului corp de clădire! O imensă bucurie!

Un proiect pentru care a luptat ca un tigru în primul rând managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, domnul profesor Alexandru Ulici.

Știu că nu vă așteptați ca un userist să aprecieze public persoane influente care critică USR-PLUS, însă fără sprijinul public al lui Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu sau al Danei Budeanu, care au criticat justificat „amețiții”din partidul meu ce au blocat nepermis acest proiect, luni de zile,fără ajutorul lor, nu ajungeam aici astăzi. Trist, dar adevărat.

Așa că, astăzi le mulțumesc frumos tuturor celor care au înțeles că este o chestiune de siguranță națională, o problemă de viață si de moarte construirea urgentă a unor spitale noi. Tuturor, le mulțumesc! Rămânem aproape!”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Victor Ciutacu: Festival de imbecili virulenți și convinși de adevărul lor suprem. E un deliciu

Mulţumirile acordate celor de mai sus i-au adus însă o mulţime de înjurături deputatului USR PLUS, remarcă unul dintre cei nominalizaţi, Victor Ciutacu.

“Nu știu dacă a măturat cineva pe jos mai rău decât mine cu omul ăsta. Chiar dacă a făcut-o altcineva, sunt oricum in top 3. Altfel, de câte ori a avut poziții publice interesante, nici măcar des, a avut ocazia să le spună și la mine în emisiune și nu i-a luat nimeni capul de pe umeri.

Astăzi, am aflat cu surprindere, a găsit de cuviință să-mi mulțumească, printre alții care l-au târnosit, pentru ajutorul pe care consideră că l-am oferit unei cauze din care, sigur, nu am nimic de câștigat. Uitați-vă ce e în comentarii la el, festival de imbecili virulenți și convinși de adevărul lor suprem. E un deliciu”, a scris realizatorul de la România TV.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *