Trump denunță „teatrul politic” al lui Biden: „Nu uita niciodată crima alegerilor prezidențiale din 2020. Să nu renunți niciodată” – International

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Donald Trump a numit joi discursul lui Joe Biden, care l-a acuzat pe predecesorul său pentru atacul asupra Congresului din 6 ianuarie 2021, drept un „teatru politic” menit să-i facă pe oameni să uite „eșecurile” președintelui democrat, scrie AFP.

Joe Biden „mi-a folosit numele în încercarea de a împărți și mai mult America”, a spus Donald Trump într-o declarație. „Acest teatru politic nu face decât să distragă atenția de la faptul că Biden a eșuat complet și total”.

„Democrații vor să folosească această zi de 6 ianuarie pentru a insufla frică și a împărți America”, a adăugat el.

Donald Trump a reiterat, de asemenea, că alegerile prezidențiale din 2020 au fost „fraudate”, acuzându-i pe democrați că vor să „anuleze” orice discuție pe acest subiect.

La câteva ore după primul său comunicat de presă, fostul președinte republican a emis un al doilea în care și-a exprimat toată furia față de discursul lui Joe Biden.

„Văzând pe Biden vorbind este foarte dureros pentru mulți oameni. Ei sunt cei care au încercat să împiedice un transfer pașnic cu alegeri frauduloase”, a spus Donald Trump.

„Nu uita niciodată crima alegerilor prezidențiale din 2020. Să nu renunți niciodată”, conchide miliardarul republican.

Biden nu i-a rostit niciun moment numele lui Trump, ci s-a referit la el ca „fostul președinte” sau „fostul președinte învins”, o formulare de natură să-l înfurie pe miliardarul republican.

Biden l-a acuzat pe predecesorul său că a „încercat să împiedice un transfer pașnic al puterii” în timpul „insurecției armate” din 6 ianuarie 2021.

spot_imgspot_img