Trump spune în fața susținătorilor că „nu va admite niciodată” victoria lui Biden / Amenințările lui Eric Trump pentru republicani – International

Donald Trump vorbește acum participanților la mitingul „Marșul pentru a salva America” de la Washington, cu mai puțin de o oră înainte ca Congresul să se întrunească pentru a certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale, potrivit The Guardian.

Președintele și-a reiterat afirmațiile nefondate de fraudă pe scară largă în alegeri, spunându-le participanților la miting: „Nu vom renunța niciodată, nu vom admite niciodată. Nu se întâmplă. Nu admiteți când este vorba de furtul în cauză”.

Trump și aliații săi nu au reușit să producă nicio dovadă a unei fraude pe scară largă la alegerile din noiembrie.

Și, deși unii republicani ai Congresului intenționează să obiecteze la certificarea victoriei lui Biden astăzi, ei nu au nicio cale de a-l bloca de fapt președintele ales de la preluarea funcției.

Victoria lui Biden va fi certificată astăzi, iar el va depune jurămîntul pe 20 ianuarie.

În cazul în care există vreo îndoială că președintele Donald Trump și aliații săi consideră voturile de miercuri în Congres ca un test de loialitate pur, Eric Trump a clarificat acest lucru cu un singur tweet marți seara: „Voi lucra personal pentru a-i învinge pe fiecare senator republican / congresman care nu se ridică împotriva acestei fraude – vor fi primari în următoarele alegeri și vor pierde”, a scris pe Twitter fiul celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, potrivit CNN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *