Tu ce personalitate ai in functie de culorea pe care o porti?

A person posing for the camera

Description automatically generated

Tu ce personalitate ai in functie de culorea pe care o porti?

Cand vine vorba de culori, fiecare persoana are o culaore preferata pe care o alege deseori in tinutele de zi cu zi. In cartea sa “Color Your Style”, David Zyla spune despre culori: „Chiar daca garderoba ta este plina de haine de o varietate de culori si nuante, exista intotdeauna o culoare careia ii acorzi mai multa atentie pentru ca te simti mai mult confortabil si increzator in ea.”

Asadar, in functie de culaorea predominanta pe care o alegi cand vine vorba de haine, exista cateva trasaturi care ies la suprafata pentru fiecare persoana in parte. 

Albul reda libertatea, puritatea si inocenta. Deseori, cand ne gandim la alb, il asociem cu puritatea, fiind culoarea traditionala a rochiei de mireasa. Cu toate acestea, albul este foarte des intalnit in categoria de camsi pentru barbati, fiind o culoare care denota eleganta si incredere. 

Rosul este si va ramane pentru mult timp culoarea dragostei si pasiunii. Este culoarea care iese cel mai bine in evidenta intr-o tinuta, oricat de puternice ar fi celelalte culori purtate. 

Din acest motiv, majoritatea prezentatorilor TV integreaza rosul in tinutele lor, chiar daca este vorba de un simplu accesoriu. Chiar si microfoanele din interviuri folosesc culoarea rosu, pentru a capta atentia celui care priveste. 

Aceasta culaore vibratnta este asocaita cu energie, optimism si emotie.

Negrul este probabil cea mai basic culoare, usor de combinat cu toate celealte culori si variatii ale lor. 

Negrul reuseste sa evidentieze foarte bine prestigiul, eleganta, puterea si seriozitatea. Din aceste motive, negrul este culoarea de baza a tinutelor business, ideala cand vine vorba de intalnirile de afaceri sau evenimentele speciale. 

Albastrul este o culoare foarte indragita cand vine vorba de decoratiunile interioare. In cazul hainelor, albastrul este o culaore potrivita pentru interviuri, deoarece transmite incredere si fiabilitate. Exista numeroase uniforme care folosesc aceasta culoare, precum cele purtate de politie. 

Maro si nuantele neutre 

Cand ne gandim la natura, maroniul este un indicator potrivit. Cunoscut drept culoarea pamantului, maro si celelalte nuante de nude arata putere si stabilitate. 

Persoanele care integreaza aceasta culoare in tinutele lor au o fire conservatoare si se afla in permanenta cautare de echilibru si liniste interioara. Totodata, o trasatura de baza redata de maroniu este inteligenta. 

.

Verdele este a doua culoare care intruchipeaza natura. 

Aceasta culoare ofera un sentiment de pace si liniste. Persoanele care poarta verde sunt amabile, ambitioase si inteligente. Optimismul este caracteristica principala a iubitorilor de verde.

Galbenul este reprezentantul fericirii, al soarelui si al caldurii. Studiile arata ca galbenul creste productia de serotonina in creier, grabeste metabolismul si imbunatateste starea de spirit.

Totdata, galbenul favorizeaza concentarera si atentia. Aceasta culoare este deseori purtata de profesori sau de indrumatorii care au un curs de sustinut in fata unei multimi. 

Movul este deseori asociat cu luxul. Daca in trecut albastrul regal era culoarea reprezentativa a regalitatii, in zilele noastre movul este culaorea care descrie cel mai bine eleganta si luxul. 

Totodata, movul semnaleaza creativitatea, intuitia si inclinatia catre arta. 

Daca ai gasit culoarea ta preferata printre cele enumerate mai sus, vei gasi si o camasa care sa o evidentieze cel mai bine pe www.condra.ro. Aici vei descoperi o varitate de camasi, atat pentru femei, cat si pentru barbati, care vin in numeroase culori si modele, ideale pentru a-ti exprima personalitatea! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *