Tu ce remorca auto folosesti?

remorcaauto

Fara remorca auto este aproape sigur ca multi dintre noi nu si-ar permite independenta in timpul vacantelor de vara, iar campingul nu ar fi complet fara o remorca auto care sa ofere toate cele necesare.

La ce mai este buna remorca auto?

Daca ai un magazin de mici dimensiuni, atunci o remorca auto este foarte utila, deoarece prin intermediul ei vei reusi sa iti faci toate cumparaturile pentru a aproviziona bine afacerea. Acest tip de remorca poate fi achizitionat direct de pe site-ul depozitulderemorci.ro, un furnizor cu o gama vasta de produse, unde preturile sunt intotdeauna avantajoase!

O remorca auto 750 kg este maximul permis pentru un autoturism de categoria B, iar pentru alte categorii de vehicul, remorca poate sa ajunga pana la 3500 kg.

Ce incarcam intr-o remorca mai mare?

Totul poate sa depinda de necesitatile clientului, deoarece fiecare are nevoi diferite, iar marfa transportata intr-o astfel de remorca difera de la saci de cartofi, alimente, pana la animale. Desigur, pentru fiecare dintre aceste categorii se alege o remorca speciala.

Unele remorci au propriul sistem de franare si sunt numite „franate”. Acest sistem este declansat automat atunci cand masina incetineste. Dimpotriva, pe o remorca „fara franare”, nu exista un sistem de frana. Urmeaza doar miscarea vehiculului de remorcare.

Avantajul unei remorci franate este ca ofera o siguranta mai buna, in special in caz de accident, daca remorca iese din vehicul. Pentru acest tip de remorca, este obligatoriu sa adaugati lanturi intre remorca si carligul de remorcare. Pentru toate remorcile a caror greutate bruta a vehiculului depaseste 750 kg, dispozitivul de franare este obligatoriu.

Daca greutatea remorcii dvs. este mai mare de 500 kg, trebuie sa aiba propriul card de inregistrare. Pentru a face acest lucru, trebuie sa solicitati un certificat de inregistrare si sa furnizati urmatoarele documente: factura de achizitie a remorcii sau certificatul de transfer daca este utilizat, cardul de inregistrare, o fotocopie a permisului de sofer si dovada adresei. Daca este vorba de o remorca second-hand, poate fi necesar sa furnizati si vechea dvs. carte de inregistrare si un certificat fara gaj.

Remorca trebuie sa aiba si propria placa de inmatriculare vizibila.

Cu toate acestea, daca greutatea bruta a vehiculului este mai mica de 500 kg, nu va trebui sa solicitati un nou document de inmatriculare. Remorca trebuie sa aiba aceeasi placa de inmatriculare ca si masina dvs., cat mai vizibila.

Aceste lucruri trebuie specificate inainte de a achizitiona o remorca, iar clientul trebuie sa consulte cartea masinii, deoarece remorca este un accesoriu care, daca nu este ales in mod corepunzator, poate chiar sa provoace un accident.

Pe site-ul depozitulderemorci.ro, clientii vor gasi intotdeauna produsul de care au nevoie, deoarece toate remorcile oferite de acest furnizor vin cu specificatii precise, iar clientul are posibilitatea de a cere mai multe detalii direct de pe site-ul magazinului, fie prin email sau telefonic. Remorca auto este o investitie buna, care merita fiecare ban, deoarece ne poate ajuta  foarte usor sa transportam diverse obiecte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *