Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD, ar urma să se înscrie în AUR. El a apărut deja la o acţiune politică alături de George Simion

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru ar urma să-şi anunţe înscrierea în AUR în perioada următoare, au declarat pentru News.ro surse politice. De altfel, Tudor Ciuhodaru a fost prezent, miercuri, la Bucureşti, la una dintre acţiunile AUR, el stând mai tot timpul în apropierea liderului AUR, George Simion.

George Simion și membri AUR Foto: Inquam Photos / George Călin

Surse din mediul politic ieşean au precizat că transferul lui Tudor Ciuhodaru la AUR este iminent, dar că nu este clar dacă i s-ar fi promis un loc eligibil la europarlamentare pe listele AUR.

Tudor Ciuhodaru a pierdut recent sprijinul filialei ieşene a PSD pentru o nouă nominalizare pe lista pentru europarlamentare.

PSD Iaşi l-a desemnat candidat pe medicul Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie Iaşi, ordinea pe liste fiind însă decisă ulterior de conducerea centrală a partidului.

Liderii PSD Iaşi au precizat că Tudor Ciuhodaru nu şi-ar fi arătat supărarea în şedinţa la care s-a luat decizia respectivă. Ciuhodaru este coleg de serviciu cu Lucian Eva la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Tudor Ciuhodaru a fost ales deputat pe listele PSD în anul 2008, iar în 2012 a fost ales din nou deputat, pe listele PPDD. Ulterior, el a trecut la UNPR, după care a revenit în PSD. În 2019 a candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare.

Tot miercuri, deputatul de Iaşi Marius Ostaficiuc şi-a anunţat demisia din PSD, urmând să se înscrie cel mai probabil în AUR.

Marius Ostaficiuc a scris pe Facebook că a decis să părăsească PSD, după ce a activat 23 de ani în acest partid, fiind nemulţumit de direcţia în care se îndreaptă formaţiunea.

El a recunoscut că se află în negocieri cu AUR, pentru a se înscrie în acest partid.

spot_imgspot_img