Tusea si siropul cu patlagina

Un simptom cu care se confrunta cei mai multi dintre noi in lunile reci ale anului, dar nu neaparat doar acum, tusea indica prezenta unei afectiuni in organism. De cele mai multe ori este vorba despre o gripa sau o raceala, insa si altele pot fi cauzele instalarii acesteia. Cei mai multi, din lipsa de timp, prefera sa intre in farmacie si sa ceara o recomandare de pastile sau sirop pentru asta.

O alegere frecventa, pentru proprietatile sale benefice, este siropul de plante, care include si patlagina. Efectele sale terapeutice nu sunt de trecut cu vederea, mai ales cand vine vorba de tuse. S-au realizat si diverse studii experimentale care au concluzionat ca acest ingredient prezinta numeroase proprietati imunostimulatoare, emoliente si spasmolitice.

Pentru ca nu afecteaza organismul copiilor, un astfel de sirop este o recomandare si in cazul acestora. Te poti orienta dupa un produs in cazul caruia nu exista niciun risc la administrare. O recomandare in acest sens este si un sirop de tuse fara zahar pe care il gasesti la Manicos.ro. E o recomandare sigura pentru ca Manicos este un producator recunoscut de produse naturiste, de calitate, pe care le produce si comercializeaza. Poti descoperi un adevarat univers al acestora, alcatuit din trei linii consacrate: Verre de nature, Verre de Nature 98% natural si Verre de Nature 98% vegetal.

Siropul de tuse fara zahar si beneficiile sale

Pentru cei care cauta un sirop fara zahar, acest produs se recomanda in ameliorarea simptomelor racelii, sustine sanatatea sistemului respirator si functionarea lui normala. Totodata poate fi administrat in cazul secretiilor bronsice pe care le fluidifica si la a caror eliminare contribuie. In ceea ce priveste tusea, este un remediu pentru cea uscata, respectiv pentru cea iritativa, dar si pentru cea productiva. Se poate administra si in cazul altor etiologii.

Siropul are in compozitie patlagina, iar aceasta constituie un emolient excelent al mucoaselor iritate ale gatului. Isi aduce contributia si in ceea ce priveste tratarea infectiilor localizate la nivelul sistemului respirator superior. Un astfel de produs naturist devine un aliat impotriva simptomelor neplacute ale acestuia, prezentand totodata deosebite efecte emoliente, expectorante si antispastice la nivel bronsic.

Referitor la doza optima pe care o vei administra, tie sau copiilor, regasesti astfel de detalii pe pagina manicos.ro. Respecta indicatiile oferite de producator pentru a beneficia de rezultate optime, pentru a observa imbunatatirile la care te astepti.

Un alt sirop pe care il regasesti in acelasi magazin online este siropul cu patlagina si miere. Este imbunatatit cu propolis, substanta care ajuta organismul sa functioneze la capacitatea lui normala, actiunea fiind si la nivelul aparatului respirator. Este un sirop excelent in calmarea acceselor de tuse. Are un gust placut, are la baza ingrediente naturale, deci este o varianta sigura privind ameliorarea unor simptome deranjante resimtite la nivelul organismului si indeosebi al gatului.

Desigur, o grija suplimentara in zilele racoroase privind vestimentatia este necesara. Protectia contra aerului rece va ajuta organismul sa se refaca mai repede.

Descopera si alte sortimente de siropuri naturale care te pot ajuta sa tratezi tusea sau probleme ale sistemului respirator in magazinul online Manicos.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *