ULTIMA ORĂ! VIDEO Un avion privat înmatriculat în România s-a prăbușit la Milano: toți pasagerii au murit / Martori: De la motorul avionului ieșeau flăcări înainte să se prăbușească – Esential

Un avion privat de mici dimensiuni înmatriculat în România YR-PDV s-a prăbușit duminică peste o clădire goală de la marginea orașului italian Milano, anunță Reuters. Toți cei opt oameni de la bord au murit, potrivit poliției. Avionul făcea un zbor de pe aeroportul Linate din Milano, după ce pe 30 septembrie a făcut drumul de la București la Milano.

Aparatul este un avion monomotor cu elice de tipul Pilatus PC-12/47E și a fost înmatriculat în România în 2015.

Avionul, care a decolat de pe aeroportul orașului Linate din Milano, s-ar fi îndreptat spre insula Sardinia, au spus oficialii citați de Reuters.

Accidentul s-a produs chiar în fața unei stații de metrou de la periferia orașului. Oamenii din zonă au putut auzi o explozie când avionul s-a ciocnit de clădirea cu două etaje care era goală în momentul producerii accidentului.

Alți martori au declarat ziarului italian Corriere della Sera că au văzut motoarele avionului în flăcări înainte ca avionul să se prăbușească.

Se actualizează


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *