Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, cu 5 zile înainte de a fi găsit mort în jacuzzi. „Eu sunt Mattman”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Moartea subită a actorului Matthew Perry la doar 54 de ani a provocat o undă de șoc în întreaga lume. Starul din Friends „s-ar fi înecat accidental”.

Actorul Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani la locuința sa din Los AngelesFoto: David Acosta/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Perry, care a devenit celebru pentru rolul lui Chandler Bing în serialul de succes din anii ’90 Friends, a fost găsit mort sâmbătă într-un jacuzzi din locuința sa din Los Angeles.

TMZ a relatat că la fața locului nu au fost găsite droguri. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru revista People că ofițerii au răspuns la un apel la adresa lui Perry cu privire la moartea unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, dar nu a confirmat identitatea persoanei decedate.

Nu există indicii privind o moarte violentă, iar salvatorii au fost chemați la reședința actorului pentru un stop cardiac, potrivit TMZ.

Cu cinci zile înainte de a muri, îndrăgitul actor american a distribuit o fotografie în care se relaxează chiar în jacuzziul în care a fost găsit fără suflare.

Matthew Perry avea căștile pe urechi și se relaxa în colțul unui jacuzzi în timp ce privește orașul noaptea.

Regretatul actor a scris: „Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman”.

Potrivit unor surse citate de TMZ, actorul american ar fi murit la scurt timp după ce a făcut sport.

Matthew Perry s-ar fi întors acasă în cursul dimineții, după o partidă de două ore de pickleball, și și-ar fi trimis asistentul să facă un comision la scurt timp după aceea. În momentul în care asistentul s-a întors după aproximativ 2 ore, l-a descoperit pe actor fără suflare și a sunat la 911.

Pentru moment nu este clar dacă activitatea pe care a avut-o înainte de deces are legătură cu moastea sa, o anchetă fiind în desfășurare.

spot_imgspot_img