Un angajat Microsoft l-a prins pe Bill Gates. Cum se întâlnea cu amantele – Capital

Un angajat de la Microsoft a vorbit pentru Daily Mail despre modul în care Bill Gates se întâlnea cu femeile în timpul căsniciei. Potrivit acestuia, miliardarul venea la birou cu o limuzină Mercedes, apoi pleca cu un Porsche, o mașină care ar fi ”un adevărat aspirator de femei”.

Toate aceste lucruri se întâmplau în timpul programului de lucru, susține angajatul, care a mai adăugat că lucrurile făcute de Bill Gates erau deja evidente în rândul celorlalți colegi.

„Cu toții am presupus că asta se întâmpla când era cu femei. Știam că există multe întâlniri externe care nu erau în calendarul său”, a precizat sursa, potrivit Daily Mail.

De cealaltă parte, o altă sursă a declarat pentru Vanity Fair că ”schema Porsche” folosită de miliardar pentru amante nu este decât un zvon, Bill Gates nelipsind de la muncă.

„El este unul dintre cei mai programați oameni de pe planetă și nu a dispărut niciodată din birou”, a spus sursa citată.

Bill Gates și Melinda trăiau vieți separate

Totodată,  și alte surse au susținut ideea angajatului Microsoft potrivit căreia Bill Gates și Melinda trăiau vieți separate de mai mulţi ani înainte ca ea să solicite divorțul din luna mai.

De menționat este faptul că fondatorul Microsoft este renumit pentru colecția sa de mașini. El are o preferință specială pentru Prosche, motiv pentru care, recent a cumpărat modelul Porsche Taycan, o mașină electrică. Anterior, miliardarul a deținut un Porsche 911 din 1979 și un Porsche 959 Sports, dintre care au existat doar 337.

În ceea ce privește motivul separării celor doi soți, Bill Gates a dezvăluit în timpul unei întâlniri cu prietenii săi la un teren de golf că relația dintre el și Melinda Gates era „lipsită de iubire”.

„Bill a vorbit, în urmă cu ceva timp, cu prietenii apropiați pe terenul de golf şi le-a spus că mariajul a fost lipsit de iubire, că s-a terminat de ceva timp și că trăiesc vieți separate”, a declarat o sursă pentru New York Post.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *