Un copil de 13 ani din Deva, cu arsuri pe 70% din corp, după ce s-a electrocutat pe un vagon cisternă / Acesta va fi transferat la București – Esential

Un copil de 13 ani s-a electrocutat, duminică seara, în gara Deva după ce s-a urcat pe un vagon cisternă. Acesta are arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, a informat ISU Hunedoara. Adolescentul va fi transferat cu un elicopter la un spital din București, relatează Agerpres.

Incidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, iar pentru salvarea copilului a intervenit un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

“La faţa locului a fost găsit un copil de 13 ani, din Deva, care prezenta, la o primă evaluare, arsuri de gradele II, III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Pacientul era conştient, foarte agitat. A fost stabilizat la faţa locului şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Călin Dumitrescu.

Potrivit acestuia, în urma investigaţiilor medicale, copilul a fost intubat şi s-a decis transferarea lui cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *