Un deținut închis pentru omor la Penitenciarul Găești a evadat. Motivul halucinant

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un deținut condamnat definitiv la 15 ani de închisoare pentru omor a evadat marți de la un punct de lucru exterior al Penitenciarului Găești. Zeci de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră au fost mobilizați pentru a-l prinde pe bărbat. 

Marți, 09.04.2019, în jurul orei 17.00, un deținut încarcerat pentru omor a evadat de la un punct de lucru din Găești. Constantin Crețu (foto) are 35 de ani și era încarcerat la Penitenciarul Găești, fiind condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. Acesta a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Găești.

„Facem precizarea că acesta era clasificat în regim deschis și desfășura activități lucrative fără supraveghere.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei  Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

La momentul părăsirii, deţinutul purta o șapcă de culoare mov, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, un hanorac alb, încălțăminte sport cu șireturi verzi.

Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găești la numărul de telefon : 0245/ 710 254, 0744 65 61 39″, se arată într-o informare a Penitenciarului Găești.

UPDATE: Deținutul a fost prins de angajații Penitenciarului Găești si urmează să fie dus în camera de arest. Se pare că deținutul se îndrăgostise de o angajată a unui local, fiind foarte gelos. Ar fi amenințat-o pe femeie că o sa evadeze și o să vină după ea ca să o onoare.

Realitateadedambovita.net


Fanatik.ro


De ce a DISTRUS Ceausescu un intreg CARTIER din Bucuresti! A dat ordin sa dispara TOT si s-a RAS de pe fata pamantului


Fanatik.ro


Liviu Dragnea umbla la PENSIILE militarilor! Ce ii asteapta pe acestia


Stirile PRO TV


Replica amuzantă a MAI pentru un român interesat de drogurile găsite pe litoral

NEWS 2.0

spot_imgspot_img