Un lord al drogurilor din Thailanda s-a transformat într-un „coreean chipeș” pentru a scăpa de poliție

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un traficant de droguri thailandez a suferit mai multe operații estetice faciale pentru a arăta ca „un coreean chipeş” şi pentru a se sustrage legii, au declarat autorităţile locale, relatează BBC.

Poliția din ThailandaFoto: DreamsTime

Saharat Sawangjaeng, cunoscut şi sub numele de Seong Jimin, a fost prins săptămâna trecută într-un apartament din Bangkok. Poliţia, care îl căuta de trei luni pe tânărul de 25 de ani, a declarat că „nu a mai rămas nimic din faţa lui iniţială”.

Agenţii au dat de urma lui prin urmărirea distribuţiei de ecstasy către alţi vânzători şi cumpărători din Bangkok.

Martorii l-au descris poliţiei ca fiind un „bărbat coreean chipeş”. De asemenea, acesta îşi schimbase numele cu unul coreean.

Într-o înregistrare video furnizată de poliţie, Saharat spune că vrea să se mute în Coreea de Sud: „Vreau să încep o viaţă nouă. M-am plictisit de Thailanda”, afirmă traficantul.

Saharat a fost acuzat de trafic de stupefiante. El a recunoscut că a comandat MDMA (ecstasy) de pe dark web, folosind criptomonede.

În anii precedenţi, fusese arestat în cel puţin trei rânduri. La un moment dat, a fost reţinut pentru o acuzaţie de agresiune, dar poliţia a găsit în posesia sa 290 de pastile de ecstasy şi 2 kg de stupefiante sub formă lichidă.

A reuşit să scape de detenţie şi, la un moment dat, a fost supus unor proceduri chirurgicale ample pentru a se feri de anchetatori.

„Este un lord al drogurilor care importă MDMA din Europa la doar 25 de ani. Credem că există mai mulţi suspecţi în ţări străine. Ne vom continua investigaţia”, a declarat şeful poliţiei thailandeze.(sursă news.ro) (sursă foto Dreamstime)

spot_imgspot_img