Un om de afaceri care a construit un metru de autostradă în Moldova îl provoacă pe Țiriac. Declarația celui mai bogat om din România te va lăsa mască | NEWS20

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, din Suceava, a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova şi îi provoacă pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute. Mandachi îi provoacă pe Ion Ţiriac, Gigi Becali şi Viorel Cataramă.

Ion Țiriac, cel mai bogat om din România, vorbeşte în interviul acordat revistei Capital despre evitarea ţării noastre de către marii producători auto şi de ce nu vom mai avea nevoie de autostrăzi peste 50 de ani.

Întrebat de ce credeţi că că mărci importante precum BMW sau Audi investesc în Ungaria şi nu în România, Ion Țiriac a răspuns:

“Eu am o doamnă care lucrează pentru mine de 29 de ani. Îmi spune într-o seară că mă caută la telefon preşedintele Băsescu. Pe la 12 nopatea mă suna Băsescu să plângem împreună că am pierdut şi Mercedes, acuzând că Tăriceanu e de vină. I-am spus că eu plâng în fiecare zi. Și că eu şi Tăriceanu am fost la Stuttgart să vorbim acolo. I-am mai spus lui Băsescu că este o treabă de infrastructură. Atenţie, ungurii nu au fost cunoscuţi ca mari constructori, dar ei au avut de la început TT-ul de la Audi. După părerea mea, în 50 de ani nu o să mai avem nevoie de autostrăzi. Totul va depinde de energie, iar unii spun că s-a descoperit o sursă de energie fără sfârşit. Nu vă pot da detalii, dar am văzut cu ochii mei unele lucruri uimitoare”.

 

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *