Un preot român de la Athos l-a rănit grav pe un muncitor după ce a tras cu pușca după o pisică

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​​Un preot român de la Athos a scos pușca să tragă după o pisică, însă l-a nimerit pe un muncitor care a ajuns rănit grav la spital.

Preot la AthosFoto: Thanassis Stavrakis / AP / Profimedia

Potrivit stirileprotv.ro, totul s-a întâmplat săptămâna trecută, când muncitorul care este și el român stătea pe o bancă, iar pisica stătea lângă el. Înfuriat din cauza animalului, preotul s-a dus și a luat pușca de vânătoare, a încărcat-o și a tras.

„Ea a venit la picioarele mele. Eu m-am ridicat de pe bancă, m-am dus la vreo trei metri. Mâța a fugit de acolo. El s-a dus la centrală, a luat arma de vânătoare, a încărcat-o și s-a auzit ‘poc’.”, a povestit muncitorul pentru Știrile Pro Tv.

El a fost rănit la ambele picioare și a ajuns la spital, unde la îndemnul preotului ar fi spus că s-a rănit la o vânătoare de mistreți. Prelatul i-ar fi zic că va avea grijă de el și-l va trimite în țară, însă l-a abandonat în spital.

Totul a ieșit la iveală când pe fir a intrat familia. A fost contactat consulatul României și muncitorul a dat o nouă declarație poliției, de această dată spunând adevărul.

Pisica a scăpat nevătămată, însă nu același lucru se poate spune de român care susține că picioarele i-ar putea fi chiar amputate.

spot_imgspot_img