Un senator USR, întreținut de soție, a donat partidului 58.000 de lei – Capital

UN senator USR, întreținut de soție, a donat partidului 58.000 de lei

În declarația de avere a senatorului USR Eugen Remus Negoi nu există terenuri, locuințe, mașini, bijuterii sau active financiare. Acesta a câștigat primii bani în luna noiembrie a anului trecut, după ce a ajuns consilier județean. Suma primită este de 1.095 de lei. Ulterior, acesta a fost ales senator, în luna decembrie 2020, de unde a primit un salariu de 5.000 de lei.

Senatorul a fost întrebat de jurnaliștii de la Digi 24 dacă în această perioadă a avut și alte venituri. Acesta și-a adus aminte de o sumă de bani încasată de la firma sa, sumă care nu a fost trecută în declarația de avere.

Senatorul a povestit că sursele de venit pe care familia lui le-a avut anul trecut au fost ”sumele pe care le-am retras, o parte a sumelor împrumutate, 15.000 de lei, salariile soției și alocațiile copiilor.” Acesta a recunoscut că a trăit din banii soției.

Potrivit declarației de avere, senatorul Eugen Remus Negoi mai are doi copii, unul dintre ei fiind minor și primește alocație. Senatorul locuiește cu familia într-un apartament al fratelui său, și nu plătește chirie. Cu toate astea, senatorul USR a donat partidului, anul trecut, suma de 58.000 de lei.

De unde a avut acești bani

Întrebat de jurnaliști de unde a avut acești bani, senatorul a spus că a avut și sume de bani în casă, așa cum are toată lumea. Cu ajutorul acestor sume de bani, el a reușit să crediteze partidul. Senatorul a scos la iveală a avut aproximativ 10.000 de euro în casă.

Este de menționat că senatorul a avut nevoie de ajutorul colegilor de filială pentru a-și finanța campanie.  15 membri ai organizației USR Constanța, pe care Eugen Negoi o conduce, au contribuit cu 293 de mii de lei, sume trecute în declarația de avere a senatorului.

 

Sursa foto: Dreamstime

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *